"Apsolutno me svi OSUĐUJU" : Hana je sa 16 godina postala MAJKA, a sad je otrkrila da li se pokajala

Vesti 08.01.2023 08:30 1

Nekada je bilo potpuno normalno da se mlade devojke ostvare kao majke pre punoletstva

"Apsolutno me svi OSUĐUJU" : Hana je sa 16 godina postala MAJKA, a sad je otrkrila da li se pokajala

Printscreen/TikTok

Danas na mlade majke gotovo niko ne gleda blagonaklono.

Hana (20) tvrdi da je pre nekoliko godina donosila loše odluke, pa je  ostala trudna sa samo 15 godina, a zatim ponovno sa 16. Iako je prihvatila svoju sudbinu i srećno odgaja svoje dvoje dece, na društvenim mrežama često se bori s osudama drugih. Tako je u jednom kratkom videu na  TikToku otkrila svoju priču, ali, reakcije drugih korisnika bile su pomešane.

Uglavnom, odmah su počeli da se nižu negativni komentari.

 

-Hajde da ovo ne postane normalno. Uopšte nije slatko! Dete koje je dobilo dete- prokomentarisao je jedan pratilac.

U drugom videu, Hana  je odlučila  da odgovori  na negativne komentare pa je ispričala: "Zovem se Hana. Znam da me ne poznaješ, ili možda poznaješ. Ipak, pre nego što dođeš na TikTok i komentiraš moje objave, zapitaj se kakva si ti osoba i skupi hrabrosti pa napravi profil s vlastitim imenom."

 

Iako je ljudi najčešće osuđuju, dobila je podršku. "Normalizovati nešto znači da treba da se aktivno zalažete za to. Ti samo deliš deo svog života. Ova osoba je neznalica. Nastavi da objavljuješ!”, komentarisala je jedna korisnica, dok je druga dodala: "Samo napred! Nemoj da se zamaraš nebitnim  osobama."

Komentari (1)
Loading
Lala
08.01.2023 10:17

Dok su mlade devojke postajale najke,brinule o porodici i sazrevale gajeći decu svet a pre svega porodica su bili mesto sigurnosti i ljubavi.Danas žene rađaju u četrdesetim,ganjaju karijeru,naviknute na život bez većih obaveza tesko im oada svaka kad dodu muz i dete a česta promena partnera odjednom bi morala da stane što je takode minus ta stare majke.Da me neko pita uvek sam za varijantu da mlade rađaju nego u srednjim godinama,imam 50 gidina i video sam oba slucaja i siguran sam da je prva varijanta zdravija i bolja.