Zbog SULUDIH zahteva ova nevesta je ostala bez PRSTENA: "Šta ti je bitnije, da ti muž bude srećan ili zabava i opijanje?"

Naj žena Vesti 14.05.2023 13:33 0

"Najvažniji dan u životu" nije lako organizovati - pored pozivnica, mladi par mora da osmisli gde će ko sedeti, šta će se jesti, kakva muzika će se puštati i još mnogo toga

Zbog SULUDIH zahteva ova nevesta je ostala bez PRSTENA: "Šta ti je bitnije, da ti muž bude srećan ili zabava i opijanje?"

Shutterstock

Iako odbijaju da priznaju buduće neveste su u većini slučajeva pod većim stresom nego mladoženje, jer su još od malih nogu razmišljale i zamišljale ovaj poseban dan,

Međutim, iako svaka mlada želi da veliki dan prođe bez greške, jedna anonimna mlada iz Britanije je možda malo preterala kada je sastavljala listu sopstvenih želja i uslova. Britanka je na društvenoj mreži Fejsbuk objavila svoje zahteve za svadbu i istakla da ne želi da gosti sa decom dovode isu, jer joj "dečurlija samo smetaju".

Naravno to nije njen jedini zahtev, ispostavilo se da buduća mlada ne želi ni da vidi baku njenog budućeg muža na svadbi. Kako je mlada objasnila, ona ne želi baku i decu na svadbi, jer želi da atmosfera bude slična onoj u noćnim klubovima, pa je zaključila da tu nema mesta za starije i decu.

U svojoj objavi napisala je da ju je iznenadilo to što je njen budući muž burno reagovao zbog njenih zahteva, jer on ne želi svadbu bez najdražih ljudi u životu - bake i naslednika brojnih članova familije.

- Ljubav tvog života ti kaže da mu je važno da baka dođe na svadbu, a tebi je svejedno, jer su ti zabava i opijanje važniji - napisala je jedna žena.

Kako se nadalje saznaje njen verenik i njegova strana porodice više ne komuniciraju sa mladom, a ona navodi da neće promeniti svoj stav jer želi savršenu svadbu.

Komentari (0)
Loading