„On želi MENE, ne moju KUĆU“: Ovako BAKA objašnjava romansu sa muškarcem koji može da joj bude UNUK!

Vesti 10.03.2022 20:07 0

82-godišnja baka se udala za 36-godišnjeg ljubavnika i uporna je da odbrani njihovu ljubav

„On želi MENE, ne moju KUĆU“: Ovako BAKA objašnjava romansu sa muškarcem koji može da joj bude UNUK!

Printscreen/Youtube

Iako je nekada društveno prihvatljiv bio odnosizmeđu starijeg muškarca i mlađe žene, danas su se vremena  promenila. Danas je bukvalno moguća svaka veza – čak i ona između bake od 80 i više godina i muškarca srednjih tridesetih.

Ajris Džons, koja sada ima 82 godine, supruga je Muhameda Ibrahima, koji ima 36 godina srela je pre tri godine. U stvari, par se upoznao 2019. godine, kada je Iris već imala 80 godina. Znamo da ne postoji ništa što ljubav ne može da prevaziđe, ali njihova priča je zadivljujuća!

Iris živi u Veston-super-Mareu u Somersetu u Engleskoj. Ona je majka dvojice sredovečnih muškaraca – 55-godišnjeg poštara Stivena i 53-godišnjeg vozača  kamiona Darena. Stiven je 2019. poklonio Iris laptop. Takođe joj je otvorio Fejsbuk nalog i naučio je kako da ga koristi. Iris nije znala šta će pronaći preko tog naloga. Ipak, Iris se, verovali ili ne tada pridružila grupi ateista. Tamo se upoznala sa Egipćaninom Muhamedom Ibrihamom koji je po zanimanju bio inženjer.

Par je ubrzo počeo redovno da ćaska na mreži. Posle nekog vremena, Ibriham je bio taj koji je pozvao Iris. Razumljivo, Džons je sumnjao u priznanje ovog čoveka. Na kraju krajeva, imala je 80 godina! A njih dvoje su međusobno razgovarali samo preko interneta. 

„On želi MENE, ne moju KUĆU“: Ovako BAKA objašnjava romansu sa muškarcem koji može da joj bude UNUK!

Printscreen/Youtube

 

„Upitala sam ga: ’Šta će ti stara baba poput mene? Nisi me sreo, nikad mi nisi dodirnuo kožu niti me pogledao u oči” Muhamedov odgovor je očigledno bio prilično jednostavan:

„Rekao mi je da sam divna šarmantna dama koju bi on do kraja voleo. Polako sam počela da osećam isto, a onda mi je poslao svoju sliku i pomislila sam:" Oo, prelep si'.

Pet meseci kasnije, baka Iris je doletela čak do Kaira da se prvi put sretne sa Ibrihamom. Proveli su nekoliko divnih dana obilazeći piramide, posećujući restorane i jašući čamce i kamile. Iris se čak slagala sa Ibrihamovom majkom, koja je deceniju mlađa od Iris. Ali, ubrzo su naišli na prirodniju prepreku.
Sledeća neposredna prepreka za baku Iris i njenog egipatskog ljubavnika bila je kada je došlo vreme za fizičku intimnost. U stvari, situacija se pogoršala kada je Iris slučajno pala. Zbog toga je morala da izdrži u bolnici cela 2 dana. Međutim, Iris tvrdi da su uspeli i da su intimni.

„Koža na mojim nogama je veoma tanka. Kada je u pitanju vođenje ljubavi, to može biti bolno. Mogu da završim u ambulanti sa poderanom kožom, ali smo i taj problem rešili. Ljubav boli."

Zatim je došla još ozbiljnija prepreka. Pred kraj Irisine posete Kairu, par je odlučio da se venča. Njihova odluka je bila definitivna. Međutim, nadležni su ih odbili zbog nepostojanja odgovarajuće dokumentacije. Kod kuće, Irisina porodica je takođe imala primedbe. Stiven, stariji sin, misli da se Ibriham oženio Iris da bi dobio besplatno državljanstvo i njen novac. Daren, mlađi, takođe sumnja u njegovu iskrenost. Ipak, Iris je uspela da se pomiri sa njima, iako im je rekla da ne pričaju o tome.

- Nije me briga gde živimo ili koliko je bogata ili siromašna, samo želim da budem sa Iris. Na kraju krajeva, njen izbor je u kojoj zemlji želi da bude dom; to može biti ili Britanija ili Egipat- izjavio je Muhamed.

Deluje prilično iskreno. Šta vi mislite o tome?
 


 


 

Komentari (0)
Loading