"Upoznala sam SJAJNOG muškarca": Sve je bilo PERFEKTNO dok nije uradio OVO!

Ž. T. Vesti 10.03.2022 22:25 0

Sastanci na slepo nekada zaista lepo počnu, a onda lako skliznu u pogrešnom smeru

"Upoznala sam SJAJNOG muškarca": Sve je bilo PERFEKTNO dok nije uradio OVO!

Printscreen/TikTok

Baš to dogodilo jednoj Tiktokerki. Ova 37-godišnjakinja otišla je na sastanak s muškarcem sa kojim se dopisivala sedam meseci.

Sve je bilo odlično, pripremio je večeru, lepo su razgovarali, šalili se… Onda je on prvo rekao da mora da raspremi kuhinju. To joj uopšte nije zasmetalo, ali proveo je puna dva sata u čišćenju. Ona je već zaspala na kauču, a kada se probudila on je i dalje čistio. 

Kako je preneo "The Sun", cela noć je prošla u njegovom čišćenju i njenom čekanju da završi. “Zamolio me i da ne češljam kosu kako ne bi morao da skuplja moje dlake, a onda sam shvatila da je zaista vreme da idem kući. Predložila sam da se drugi put nađemo na doručku.

”Pristao je, stigli su u restoran, a onda je napravio scenu prilikom naručivanja hrane. Naime, ona je htela dodatni luk i papriku uz pomfrit, a njega je to razljutilo. Otišli su još u prodavnicu jer je trebalo da kupe nekoliko stvari, a onda  je na blagajni besramno tražio da plati njegove namirnice. Rekla mu je da ne može da plati, otišli su kući i nisu se više nikada videli.

“Provela si noć kod stranca koga znaš samo s interneta, šta si očekivala”, komentarisala je jedna osoba, a drugi nisu mogli da sakriju šok zbog njegovog ponašanja.

 

Komentari (0)
Loading