Zbog njegove GROZNE NAVIKE pala je u DEPRESIJU: "Muž me stalno prekida kad pričam, želim da pitam lekara za antidepresive"

Naj žena Vesti 04.09.2021 20:41 0

"U braku smo već 24 godine, ali pre godinu dana moj voljeni suprug je poprimio gadnu naviku. Počeo je da mi upada u rečenicu i da je umesto mene završava. Tvrdi da me prosto poznaje toliko dobro da može da pogodi šta želim da kažem", ovako je započela svoju ispovest jedan anonimna žena

Zbog njegove GROZNE NAVIKE pala je u DEPRESIJU: "Muž me stalno prekida kad pričam, želim da pitam lekara za antidepresive"

unsplash.com

- Kada završi, uvek ga pitam: "Mogu li sada da završim šta sam htela?" Mislim da je to nekako pristojnije nego da mu kažem "Nisam to htela da kažem" - požalila se i dodala da je odavno izgubila volju da razgovara sa njim jer je strašno nervira njegovo ponašanje.

Kada on njoj nešto priča ona ćuti i pruža mu svoju potpunu pažnju i dodaje da ga nikada nije prekinula niti planira.

- Iako sam invalid i stalno sam kod kuće, gledam da mu ne pričam o stvarima koje ga neće zanimati. Da nije mog psa, verovatno bih pitala lekara za antidepresive - rekla je žena i upitala eksperta za brak za savet.

Stručnjak joj je potom savetovao da neće naći trajno rešenje u tabletama, već da mora da izađete na kraj sa mužem i reši ovaj problem na fer način, piše "The Washington Post"

Ako vaš partner upadne u vašu rečenicu, pustite ga da ispriča to što misli, potom se osmehnite i recite "Ne! To nije bilo to!" Sigurno će biti zbunjen i uslediće pitanje "Pa, šta je to onda?" na šta vi odgovorite: "Probaj ponovo da pogodiš".

- Ponavljajte ovo često, zapravo koliko god je potrebno. Uz malo sreće, partner će se umoriti i odustati od ove male igre.

Komentari (0)
Loading