Zbog LJUBOMORE je druga žena ŽIVU ZAPALILA: Srpkinja je preživele 200 operacija, koža joj je otpadala sa prstiju, a evo kako izgleda danas (FOTO)!

Vesti 12.03.2022 12:48 0

Možete li da zamislite agoniju koju preživljava osoba koja je polivena metanolom, a zatim zapaljena

Zbog LJUBOMORE je druga žena ŽIVU ZAPALILA: Srpkinja je preživele 200 operacija, koža joj je otpadala sa prstiju, a evo kako izgleda danas (FOTO)!

Printscreen/Instagram

Upravo to se desilo Dani Vulin, Srpkinji iz Australije, prenosi Žena.rs.

Dana Vulin danas ima  36 godina srpskog je porekla i živi u Australiji. Ceo svet je pre deceniju plakao nad sudbinom tada 26-godišnjakinje koju je žena po imenu Natali Dimitrovska isprskala alkoholom po licu, kosi, grudima i stomaku, a potom hladnokrvno živu zapalila!

Dana je gorela bukvalno "do pepela", koža joj je otpadala sa prstiju i tela, a onda je jedan momak iz obližnje teretane čuo njene krike i pozvao hitnu pomoć. Dana je provela 30 meseci u bolnici, a onda je pokazala svoje novo "JA" i oduševila svet u televizijskom prenosu. Danas motiviše mnoge ljude, ima izuzetno pozitivan stav prema svetu koji je okružuje i sigurna je da ako nešto jako želite, to možete i da ostvarite.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dana Vulin (@dana_vulin)

 

"Ono što mi se dogodilo je nešto najokrutnije na svetu, ali, nažalost, nisam smela da se oglašavam zbog suđenja. Sećam se da sam bila toliko očajna, zato sada osećam odgovornost da obelodanim svoju priču, s obzirom na to da svi znaju šta mi se dogodilo, da podelim i onu drugu stranu, šta sam sve postigla i da je moj oporavak mnogo više od estetike", rekla je Dana, koja je, inače zadobila opekotine trećeg stepena na 65% tela.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dana Vulin (@dana_vulin)

 

Dana je, inače, magistar medicine i radi u oblasti koja se bavi oporavkom i lečenjem ožiljaka, a otvorila je i svoju kliniku u koju dolaze svi koji imaju problema sa ožiljcima, bilo kakvog porekla da su.

Kako je došlo do napada?

Natali Dimitrovska bila je ljubomorna, jer je Dana razgovarala sa njenim mužem tokom jedne kućne zabave. Ljubomorna žena je potom došla kod Dane u kuću, u pratnji svog prijatelja Denijela Stouna želeći "da uništi njeno lepo lice".

"Mahala je rukom polivajući me po licu, rukama, grudima, svuda od struka na gore. Plamen je zahvatio moju ruku i iznenada se sve oko mene pretvorilo u vatru. Bila je svuda: na mojim ramenima, mom golom stomaku, samo su moje grudi bile zaštićene topom od rastegljivog materijala", sećala se.

Vatra se ubrzo proširila po celom telu.

"Plamen se proširio na moju glavu, kosa je izgorela u sekundi i kad sam krenula da izbrišem goruću hemikaliju s lica, ruke su mi već gorele", opisala je Dana u knjizi "Vredno borbe".

Masku je 2014. godine skinula u programu uživo na australijskom Kanalu 7, kada su milioni gledalaca sa nestrpljenjem čekali da vide rezultate njene 30-mesečne borbe i novi izgled.

"Znam ko sam, ali sam istovremeno žena sa bež maskom. Nemam nikakav izraz na licu, ne vidite mi usta, nos, samo očne jabučice, ali ne i obrve. Cenim šta je ova maska zdravstveno učinila za mene, ali je istovremeno mrzim iz dna duše. Bez nje ne bih bila gde sam danas, a sa druge radije bih trpela fizički bol nego da je i dalje nosim. Moja izgorela koža i moji ožiljci danas su deo mene, ali to nisam ja", rekla je Dana neposredno pre skidanja maske sa lica.

Srećom, rezultati su bili neverovatni.Ponosni smo na Danu jer izgleda bolje nego ikada.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dana Vulin (@dana_vulin)

 

"Ovo je način da pokažem drugim borcima i svim ostalim ljudima da je sve moguće", napisala je Dana u okviru videa i dodala da je ponosna na to što nije odustala od svog tela i što se danas oseća snažno i u boljolj formi nego ikada ranije.

Natali Dimitrovska je osuđena na 17 godina zatvora zbog nanošenja teških telesnih povreda sa umišljajem, a Dana je jednom prilikom istakla da je ne mrzi i da je lepota koju je uspela da povrati najveća nagrada za nju, a kazna za osobu koja je pokušala da je ubije na najokrutniji mogući način.

"Natali nema nikakvu moć nada mnom, nemam vremena niti energije da je mrzim. Ona mi jednostavno ništa ne znači. Uspeh je moja najbolja osveta. Neko je pokušao da uzme moje lice i moje telo, nema boljeg odgovora na to", rekla je Dana, koja sa bliskim ljudima svake godine na datum napada proslavi činjenicu da je još uvek živa.

Komentari (0)
Loading