Oprostila mu je prevaru u BRAKU: On je sada ostavlja, a nju jedna MISAO ne može da napusti!

Vesti 16.03.2022 22:22 0

Iako je znala da je muž vara, mislila je da je to samo povremeno i radi zabave

Oprostila mu je prevaru u BRAKU: On je sada ostavlja, a nju jedna MISAO ne može da napusti!

Shutterstock

Njen šok je bio ogroman kada je saznala da bi je muž odavno napustio da suprug njegove ljubavnice nije smrtno bolestan. Zapravo, ovo zvuči kao prava španska serija, a žena koja je podelila svoju ispovest za magazin "The Sun" tvrdi da oni čekaju da prevareni suprug prođe sve cikluse hemoterapije.

Znala sam da me partner vara, ali sam to dopustila jer sam mislila da je to samo zabav s vremena na vreme. No, od tada sam otkrila da je mesecima imao aferu sa svojom školskom drugaricom. Planirao je da me ostavi zbog nje i jedino o čemu mogu da razmišljam je kako da se osvetim - napisala je ogorčena žena. Zajedno su 18 godina, ali zadnji put su bili intimni pre četiri godine. Izgubila je interes i činilo se da ni njega nije toliko briga. Kasnije je u njegovom novčaniku pronašla kondome, ali nikad mu nije rekla da zna.

– Mogla bih da podnesem da se povremeno viđa sa drugom ženom ako bi to značilo da me neće ostaviti. Pretpostavila sam da su to samo besmislene afare. Uostalom, svake večeri dolazio je kući. Ali onda sam saznala da  planira da me napusti zauvek– nastavila je. Takođe je saznala da bi se sve to već dogodilo, da muž njegove ljubavnice nema rak. Sad je u iskušenju da sve ispriča njenom mužu.

Šta biste vi na njenom mestu uradili?

 

Komentari (0)
Loading