Dojila je bebu samo jednom dojkom: Kada je videla posledice toga, slomila se psihički!

K.Ć. Vesti 17.03.2022 09:21 0

Kada je 25-godišnja Ebi Herbert počela da doji svoju ćerku, nije znala o posledicama sa kojima će morati da se suoči. Ona je ispričala šta se desilo sa njenim grudima u viralnom snimku koji je već pušten skoro 13 miliona puta

Dojila je bebu samo jednom dojkom: Kada je videla posledice toga, slomila se psihički!

Printscreen/TikTok

Majka hrani bebu jednom dojkom

Ebi Herbert je popularana tiktokerka sa preko 10,2 miliona korisnika do sada. Ova 25-godišnja majka, supruga i uticajna blogerka objavila je na svom kanalu mnoštvo video snimaka, upoznavajući svoje fanove sa detaljima majčinstva. U jednom od najnovijih klipova dotakla se važne, ali često zanemarene teme – dojenja. Ebi je objasnila da njena ćerka - sada stara pet meseci - radije sisa mleko sa desne strane. Pošto mama želi da novorođenčetu pruži sve što želi, nije joj smetalo da devojčica koristi svoju omiljenu stranu.

Printscreen/TikTok

 

- Mislila sam, u redu je - više voliš onu desnu, pa jedi sa te strane. Sve je tvoje - našalila se Herbert na snimku.

Posledice dojenja jednom sisom

Međutim, Ebi nije znala sa kakvim posledicama će morati da se suoči. Kao rezultat toga, dojka gde je jela beba počela je da proizvodi više mleka, što je zauzvrat uticalo na njenu veličinu. Snimak, u kojem je mlada majka pokazala asimetriju poprsja, pregledan je skoro 13 miliona puta.

 

 

- Zašto niko o tome ne govori? – pitali su se u komentarima iznenađeni internet korisnici.

- Da li je ovo normalno? Prijatelji mami, pomozite mi - obratila se Ebi svojim pratiocima. 

 

 

Komentari (0)
Loading