Rekao je GOSTIMA da ustanu i onda je nastao HAOS: Mladoženja rešio da otkrije ISTINU o mladi i to pred SVIM ZVANICAMA

Vesti 06.09.2021 15:47 0

Svi znamo da su venčanja poseban dan za mladence, koji kreću da koračaju ka zajedničkim ciljevima. Jedan mladoženja je iskoristio trenutak kada je trebalo da održi svoj govor i onda je krenula propast

Rekao je GOSTIMA da ustanu i onda je nastao HAOS: Mladoženja rešio da otkrije ISTINU o mladi i to pred SVIM ZVANICAMA

Pixbay

Mladoženja je ustao i umesto lepog i dirljivog govora, on je krenuo svoje izlaganje pred svim svatovima. Prema njegovim tvrdnjama mlada mu ba i nije bila verna, ali ni njegov prijatelj.

Jedan od zvanica koji je svedočio neprijatnom govoru, Šon, ispričao je u emisiji Grama Nortona kako je sve izgledalo. Ceremonija je prošla bez ikakvih problema, a kada je krenulo slavlje svi su počeli da drže kratke govore.

Na red je došao mladoženja koji je prvo rekao: "Igraćemo jednu igru." Rekao je svim gostima da ustanu, okrenu tanjire ispred sebe i pronađu crvenu nalepnicu. Onaj ko ju nije pronašao morao je da sedne, pa su tako ostali da stoje samo muškarci - njih osmorica.

Mladoženja je potom svima poručio da obrate pažnju na muškarce koji su ostali da stoje i glasno rekao: - Svi su spavali sa mojom suprugom otkada smo se ona i ja verili - ja sada odlazim i tražiću poništenje ovog braka.

Uzeo je svoje stvari i izašao iz prostorije bez da je rekao jednu reč, a goste je ostavio u potpunom šoku. Nije poznato kako je mlada reagovala, kao ni šta se dalje događalo.

Komentari (0)
Loading