Imala je AFERU sa najboljom drugaricom: Sada tvrdi da voli svog supruga!

Vesti 19.03.2022 21:07 0

Ona nije ni prva ni poslednja koja je prevarila muža

Imala je AFERU sa najboljom drugaricom:  Sada tvrdi da voli svog supruga!

pixabay

Ipak, definitivno je neuobičajeno to što je izabrala baš svoju najbolju prijateljicu.

Imala sam aferu sa svojom najboljom prijateljicom, ali ona je umorna od toga da bude samo moja ljubavnica. Pa kako da joj kažem da nemam nameru da napustim supruga? Ja sam žena od 32 godine, moj muž ima 34 godine i zajedno smo deset godina. Ništa nije loše s našim životom, ali želela bih više strasti u spavaćoj sobi – napisala je jedna žena za "The Sun".

Pre tri meseca otišla je za vikend na proslavu devojačke večeri njene sestre. Nije poznavala mnogo ljudi, pa je pozvala i najbolju drugaricu. Bila je toliko uzbuđena jer otkako se odselila zbog posla, gotovo se nisu ni videle.

 U subotu uveče bila je izuzetno umorna, pa joj je prijateljica predložila da se vrate u hotel.

- Čula sam je kako kuca na vrata. Mislila sam da će mi reći da je stigla hrana . Umesto toga, skinula je haljinu i zakoračila sa mnom pod tuš. Zatim se nagnula i poljubila me. Sav alkohol u našem telu sigurno nas je podstakao dok smo se prepuštale strastima. Bilo je neverojatno – nastavila je.  Sledećeg jutra su se samo nasmijale i rekle da se to dogodilo jer su bile pijane, ali u izlasku prošlog meseca se opet ponovilo.

Drugarica sada želi da izlaze zajedno, da vidi može li ovo dovesti do nečega. Ipak, ona vidi budućnost sa suprugom i rešena je da ostane u braku.


 

Komentari (0)
Loading