Imala ih je preko 40: Žene su otkrile broj partnera sa kojima su SPAVALE, a muškarci su u ŠOKU!

Vesti 19.03.2022 22:24 0

Stručnjaci za veze uvek savetuju da partneri ne otkrivaju broj partnera sa kojima su bili u prošlosti

Imala ih je preko 40: Žene su otkrile broj partnera sa kojima su SPAVALE, a muškarci su u ŠOKU!

Shutterstock

Prema podacima aplikacije Lulu, muškarci su ti koji su znatiželjniji u vezi kada je reč o broju seksualnih partnera.

U prošlosti su istraživanja i upitnici o broju partnera redovno pokazivali nejednak broj partnera kod muškaraca i žena. Izgleda da su žene taj broj umanjivale, dok su muškarci preterivali.Ipak, danas je činjenica da je društveno prihvatljiviji veći broj partnera nego što je to bilo pre 20 godina, pa i žene otvoreno govore o broju svojih partnera.

Tako je nekoliko anonimnih žena odlučilo da progovori o broju svoji partnera za portal Portal Refinery29 i ovo su njihove priče.

26-godišnja žena imala je i heteroseksualna i homoseksualna iskustava, a ukupno je imala 36 seksualnih partnera: Ta brojka za mene nema neko značenje. Seks je za mene većinom bio neočekivan, čin istraživanja ili se ipak desilo u zadnji tren. Većinu ljudi nisam videla dva puta.

34-godišnjakinja koja je spavala s 12 muškaraca: Udala sam se za osobu s kojom sam imala prvi odnos i on mi je bio jedini od 17. do 31. godine. Nisam bila preterano zainteresovana za to i verovala sam da ima bitnijih stvari od seksa. Kad sam počela da spavam s drugim ljudima bilo mi je uzbudljivo, ali ne i zastrašujuće. I iako je bilo zabavno, još uvek nemam onaj  osećaj požude, iako mi dobro utiče na samopouzdanje.

29-godišnjakinja koja je spavala s 47 muškaraca:

Moj broj je za mene poprilično prirodan. Verujem da je nešto viši nego kod većine ljudi. Zanimljivo je pogledati u prošlost. Dok sam bila mlađa imala sam i loših iskustava, seksualno sam i napastovana. U 20-ima se to poboljšalo i moja iskustva su poprilično zadovoljavajuća. Bilo je perioda kada sam bila u vezi, ali i razdoblja kada sam imala više neobaveznih partnera u isto vreme.

25-godišnjakinja koja je još devica, odnosno nije imala intimnog partnera: Možda će nekome to zvučati iznenađujuće, ali ja sam zapravo ponosna što je tako. Živimo u vremenu kada se očekuje da se upustite u seks pre 20. godine. Meni ne nedostaje nešto što nisam iskusila. Verujem da ću svoje iskustvo doživeti u pravo vreme.

Komentari (0)
Loading