Pokušao da POBEGNE iz zemlje pretvarajući se da je PLIŠANA IGRAČKA, a zbog ove ZABRANE teško mu se piše! (FOTO)

NajŽena Vesti 21.03.2022 18:30 0

Žena iz Ukrajine je pokušala da na bizaran način svog muža preveze preko granice, i to u kutiji za igračke. Naravno da je muškarac uhvaćen u pokušaju da pobegne iz zemlje

Pokušao da POBEGNE iz zemlje pretvarajući se da je PLIŠANA IGRAČKA, a zbog ove ZABRANE teško mu se piše! (FOTO)

Shutterstock

Inače svi muškarci iznad 18 godina moraju da ostanu i bore se za svoju zemlju zbog ratnnog stanja u Ukrajini.

Muškarac je pronađen kako leži među gomilom igračaka na granici Ukrajine i Moldavije. Carinici na kontrolnom punktu Rosošani zaustavili su Reno, kojim je upravljala žena sa svoje dvoje dece.

Nakon što su izvršili detaljnu proveru vozila, čuvari su unutra zatekli neobičnog putnika – muškarca! Carinici su odmah stavili bravu na točkove i na volan, sprečavajući ženu da pobegne s automobilom, prenosi Daily mail.

State Border Guard Service of Ukraine

 

Činilo se da čovek beži od vojne obaveze odsnosno ukrajinskih vlasti jer je dužan da ostane i da se bori. Postoje samo izuzeci ako je osoba nepodobna iz zdravstvenih razloga, ako se stara o troje ili više dece, sam podiže dete ili podiže ima dete sa invaliditetom.

Za sada nije poznato da li će muškarac biti vraćen da se bori za Ukrajinu nakon što je priveden ili će mu biti dopušteno da boravi u Moldaviji kao izbeglica.

Komentari (0)
Loading