HAOS NA SEOSKOJ SVADBI Mlada odbila da se uda zbog mladoženjine "FRIZURE", a onda je morala i policija da se umeša!

K.Ć. Vesti 21.03.2022 20:00 0

Jedno Indijsko venčanje je nedavno završeno potpunim fijaskom, jer je mlada odbila da se venča sa budućim mladoženjom

HAOS NA SEOSKOJ SVADBI Mlada odbila da se uda zbog mladoženjine "FRIZURE", a onda je morala i policija da se umeša!

Shutterstock

Dogovoreni brakovi su uobičajeni poslovi u Indiji, ali uprkos tome što se porodice dogovaraju i pregovaraju unapred, ali takavi brakovi, ne prođu uvek bez problema. Ponekad mlada ili mladoženja pobegnu sa svojim ljubavnikom, ponekad se desi tragedija, a ponekad nepoznavanje osobe za koju se venčava može biti problem.

Primer za to je nedavno venčanje u okrugu Etava u Kanpuru u Indiji, na kojem je mlada odbila da se uda za svog verenika nakon što je saznala da je budući mladoženja ćelav.

Prema pisanju Times of India sve je išlo po planu, ali katastrofa se dogodila kada je mlada primetila da njen budući muž previše namešta svoja tradicionalni pokrivač za glavu. Slučajno je to spomenula nekome iz svoje pratnje, a oni su odgovorili da bi to moglo biti zato što je on zapravo ćelav i nosi periku.

Šokirana otkrićem, mlada se navodno suočila sa mladoženjom oko toga, a kada je on potvrdio da je u stvari ćelav, onesvestila se na licu mesta. Kada se ubrzo osvestila, preneražena mlada je odustala od venčanja, obavestivši porodicu da se ni pod kojim okolnostima neće udati za ćelavog čoveka.

Ženini rođaci su pokušali da je nateraju da promeni odluku, ali je niko nije mogao ubediti u suprotno, te nisu imali izbora nego da kažu mladoženjinoj porodici da je venčanje prekinuto.

Ovo nije baš dobro podnela druga strana i došlo je do svađe, pri čemu je mladina porodica na kraju optužila mladoženjinu stranu da ih je prevarila tako što nije otkrila njegovu situaciju sa kosom to jest da je budući mladoženja ćelav!

Na kraju su se umešale seoske starešine. Međutim, prema izvorima lokalne policije, obe strane su na kraju podnele žalbe jedna protiv druge, tvrdeći da su prevarene.

- Kasnije su obe strane povukle svoje žalbe i rešile same problem - rekao je portparol policije. Kako..? To samo oni znaju…

Komentari (0)
Loading