NEZAPAMĆENI SKANDAL u AVIONU: Zbog jedne uobičajene stvari žena je ŠAMARALA putnike i URLALA na osoblje!

Vesti 24.03.2022 12:17 2

Snimak užasne svađe koja se odigrala u avionu danas je preplavio društvene mreže

NEZAPAMĆENI SKANDAL u AVIONU: Zbog jedne uobičajene stvari žena je ŠAMARALA putnike i URLALA na osoblje!

Printscreen/Youtube

Avion je leteo od Mančestera do Antalije, a pilot je bio prisiljen da sleti  u Beč kako bi iz njega izašla žena koja nije mogla da se kontroliše tokom leta, piše "Daily Mail".

Žena je u jednom trenutku postala užasno agresivna prema stjuardesama. Ona zapravo nije mogla da podnese plač beba, pa je čak i udarala druge putnike, rekao je jedan od svedoka događaja.

"Čula se buka, a potom je žena došla u prednji deo aviona. Bila je ljuta na kabinsko osoblje Jet2 i nije mogla da se smiri. Bila je sve glasnija i agresivnija, unosila se ljudima u lice i vikala", rekao je svedok i dodao da je žena pravila probleme pre ukrcavanja.

"Neki ljudi su rekli da je bila takva zbog beba koje su plakale u avionu. Jedan putnik je nešto rekao i potom ga je ošamarila. Muškarac je ustao sa svog sedišta i pokušao da je smiri pre nego ju je odveo u drugi kraj aviona", nastavio je svedok.

Tada je posada donela odluku o prisilnom sletanju u Beč. Navodno je žena i pri izlasku iz aviona udarila još jednog putnika. Na kraju je let u Antaliju kasnio sat i 15 minuta, a kompanija je uputila izvinejnjeputnicima.

Komentari (2)
Loading
pera
24.03.2022 13:42

Po natpisu na kutiji za prtljag vidi se da je to Krvatski avion i da to nema nikakve veze sa Mančesterom , nego je let iz Krvatske. Nece da kazu kako imaju lude putnike.

Slavoljub Ilic
24.03.2022 14:22

Da sam bio ja u avionu lizala bi pod u wc sva krvava.