Fatalna ZEČICA zaposlena kao DETEKTIV: Za samo jedan POSLIĆ zaradi preko 1500 EVRA, a sve je počelo kao šala!

Vesti 25.03.2022 18:58 0

Karolina Leker iz Barselone ima novo, neobično zanimanje

Fatalna ZEČICA zaposlena kao DETEKTIV: Za samo jedan POSLIĆ zaradi preko 1500 EVRA, a sve je počelo kao šala!

Printscreen/Instagram

Playboy zečicu plaćaju da bude "online" zamka za neverne muškarce. Žena koja sebe naziva "profesionalnom ljubavnom detektivkom" otkrila je glavne upozoravajuće znakove na koje bi trebalo da obratite pažnju, a koji ukazuju na potencijalnu prevaru.

Trenutno je plaćaju preko 200000 dinara samo da prati varalice na Internetu. Njen posao se svodi na flertovanje sa njima,  a u cilju dobijanja svih mogućih informacija, prenosi "Daily Mail". Sada je otkrila četiri znaka koji bi mogli da ukažu ​​na to da vaš ljubavni partner nije najvernija osoba na svetu. 

Karolina je ideju započela iz šale. Sve je počelo kada je čavrljala s bliskim prijateljima, koji su se  sa njom kladili kako bi testirali snagu svojih odnosa. Nevina zabava pretvorila se u unosan biznis.

- Imam poseban način razgovora, i kako sam u stalnom kontaktu sa suprugom ili devojkom mete, imam sve potrebne informacije da ga zbunim i stavim na pravi test - rekla je. Nakon što dogovori datum i vrijeme, klijent saznaje tužnu sudbinu svoje veze, a Karolina prima svoj novac.

- U početku sam se plašila jer mi se činilo kao magija. S jednom porukom već sam bila u životu potpuno nepoznate osobe. Ne bih rekla da oni definitivno varaju, to je praktično  prevara na mreži jer nemam fizički kontakt s njima - kaže Karolina.

Međutim, ako muškarac odbije sastanak i dokaže svoju lojalnost, Karolina vraća novac i par može da nastavi svoju vezu. Nažalost, to nije tako u 99,9% slučajeva. 'Nemam puno iskustava s pozitivnom statistikom", dodala je Karolina. Međutim, rekla je da, ako muškarac odmah počne da pri;a o svojoj vezi, ona obično sugeriše njegovoj partnerki da ne nastavljaju s planom zamke.

Kao samoproglašena 'ljubavna detektivka', Carolina ima popis upozorenja na koje treba paziti:

Iskrenost

- Male laži, poput imena, statusa o vezi, i slične, mogu ukazivati ​​na izdajicu. Prevarant će uvek reći da je sam i da ne izlazi, da ispadne pristupačan tip - kaže ova devojka. 

Brzi susret

- Ako te pozove u svoju kuću, u bar ili bilo gde u večernjim satima, on je varalica - ističe.

Traži fotografije

Karolina kaže da će varalice uvek tražiti slike kada su sami, ali čim su sa ženom ili devojkom nastaje tišina. Uvek će tražiti vaše fotografije u različito doba dana, posebno dok je na poslu. Ovo je najbolje vreme jer je tad sam i retko će pisati kad mu je devojka ili žena u blizini. Ako nikad ne pokaže svoju kuću ili s kim živi, ​​onda je ovo alarm", upozorava Caroline.

Zadovoljstvo

Ona veruje da se mnoge varalice ponašaju ranjivo, posebno ako počnu da komuniciraju na način da se žale  na svoju trenutnu ljubav.

- Ako se čini da je nezadovoljan svojim ljubavnim životom nakon prvog kontakta, onda pokušava da deluje ranjivo. 

Komentari (0)
Loading