ŠTA DA UČINIM? Nakon 40 godina BRAKA ostavlja me ŽENA zbog muškarca kojeg je upoznala na INTERNETU!

Vesti 26.03.2022 16:11 0

Muškarac koji je planirao da ode u penziju, radovao se jer je želeo da provede mirnu starost sa svojom ženom

par

Shutterstock

On je anonimno podelio svoju muku, obraćajući se psihoterapeutkinji, koja radi za magazin "The Sun".

"Nakon što smo pune 43 godine proveli zajedno, supruga me napustila zbog muškarca kojeg je upoznala preko Interneta. To me slomilo, pogotovo jer je ona jedina žena s kojom sam ikada bio; oboje imamo 60 godina, a upoznali smo se još u školi...", napisao je anonimni muškarac.

- Dok sam ja razmišljao o odlasku u penziju i radovao se zajedničkoj srećnoj starosti, ona je online razgovarala s drugim muškarcima i s njima dogovarala upoznavanje - požalio se, a to je, kaže, uradila nekoliko puta. Nekad bi, ispričao je, zajedno sedili i gledali TV, a ona bi preko mobilnog telefona koketirala s drugima dok je on mislio da čavrlja sa svojim prijateljicama, a onda je priznala da se s jednim tipom viđa već godinu dana. Zbog toga mu je nezamislivo da sa  mora da prolazi kroz razvod.

- Više je uopšte ne poznajem, a naše dve ćerke, obe u ranim 20-im, takođe su u šoku i ne znaju šta bi o mami mislile - rekao je.

- Razumem da se vrtite u mestu, svako bi u vašoj situaciji. Ipak, ljudi se ponekad menjaju, a možda je vaša žena i pre u braku bila nesrećna ali je skrivala svoje osećanja... - napisala je psihoterapeutkinja i savetovala mu da pokuša da ne razmišlja "na duge staze".



 
Komentari (0)
Loading