Od nje je napravio vreću za udaranje: Dečko ju je tukao ČETIRI sata, i to nije bio prvi put, a sada je progovorila o STRAVIČNIM batinama i povredama sa kojima se bori

K.Ć. Vesti 28.03.2022 21:30 1

- Bila sam ubeđena da će me ubiti - kaže Kelsi Skilen

Od nje je napravio vreću za udaranje: Dečko ju je tukao ČETIRI sata, i to nije bio prvi put, a sada je progovorila o STRAVIČNIM batinama i povredama sa kojima se bori

Printscreen

Sada kada je njen mučitelj iza rešetaka, mlada žena svoju priču iznosi u javnost i ilustruje je sadržajnim fotografijama. Ovo treba da bude upozorenje drugim devojkama i način da se podigne svest o nasilju nad ženama.

Kelsiin dečko Džejms Mekort ju je tukao 4 SATA jer je odbijala da mu da cigaretu. Na sudu u Glazgovu svedočila je: „Rekao je da je sve moja krivica. Okrenuo se i napao.

Ovo je bio samo početak užasa kroz koji je 18-godišnjakinja prošla. Napadač joj je uzeo telefon i odložio ga, a zatim je zaključao u stan da ne može da pobegne.

Pre nego što je počeo da je tuče, rekao je: "Sutra ćeš imati ožiljak na licu, moram to da uradim kako treba."

Pljunuo ju je, zatim udarao po celom telu, zadao nekoliko udaraca u glavu. Žrtva nije mogla ništa da uradi, nije mogla da se povuče ili da se bori jer je dečko pritisnuo kolenima na grudi. Nije mogla da ustane. Od nje je napravio vreću za udaranje. Devojka je imala samo jednu liniju odbrane: mogla je da vrišti, nadajući se da će je neko od komšija čuti.

- Shvatila sam da što više vrištim, on se više ljuti i udara jače . Konačno sam prestala da vrištim. Kada je počeo da mi poliva lice vodom, onesvestila sam se. Ne znam koliko je to trajalo - rekla je ona.

Kada ju je na trenutak povratio, pitala je da li je svestan da mu preti zatvor, on je odgovorio: „Nije me briga da li ću ići u zatvor dok ne umreš ."

Kada je konačno izašao iz sobe, Kelsi je uspela da pronađe Ipad i pozove moju majku. Policija je uhapsila napadača. Priznao je da je mnogo puta ranije krvnički tukao. Jednom joj je slomio nos. Priznao je i da joj je pretio u taksiju. Džejms Mekort je osuđen na 21 mesec zatvora i zabranjeno mu je da prilazi žrtvi na 5 godina.

Srećna što se konačno oslobodila ruku mučitelja, ali Kelsi, psihički i fizički povređena, podelila je svoje fotografije na društvenim mrežama.

- Nikada sebi to ne bih oprostila jer o tome nisam pričala naglas, nešto slično bi se desilo i drugoj devojci. Kelsi je dobila gomilu reči podrške od ljudi koji su čitali njenu priču.

Komentari (1)
Loading
dragoljub m v p
29.03.2022 00:26

pa ima li ona brata, oca, prijatelje, ... ?