Ima samo 25 godina a lice joj već UNIŠTENO od BOTOKSA: Pet godina već ubrizgava FILERE koji su joj IZDEFORMISALI facu

Vesti 30.03.2022 18:45 1

Sve veći pritisak na društvenim mrežama koji diktiraju današnji neprirodan izgled

Ima samo 25 godina a lice joj već UNIŠTENO od BOTOKSA: Pet godina već ubrizgava FILERE koji su joj IZDEFORMISALI facu

Printscreen/TikTok

Kako je u današnja bjuti industija sve ekstravagantnija po pitanju fizičkog izgleda, sve više mlađih devojka se opredeljuje za plastičnu hirurgiju u veoma ranim godinama. 

Nedavno se na TikToku oglasila 25-ogodišnja Amerikanka Kajli koja je krenula već sa 20 godina da ubrizgava filere svuda po licu, sada posle par godina izgleda skroz neprepoznatljivo. 

 

@nunyabyznis I look 10 years older and so puffy and weird looking. #filler #botox #transformation #pillowface ♬ som original - duda

 

-Imam samo 25 godina a izgledam kao da imam minimalno 35, naduveno i čudno - požalila se mlada Kajli koja samo nakon pet godina od započetog ubrzgavanja filera izgleda neprepoznatljivo. 

-Estetski hirurzi ne mare za to koliko imate godina, niti da li vam je nešto potrebno ili ne. Njima je samo bitan vaš novac i to je sve.- rekla je Kajli 

Poznati estetski hirurzi kažu da je prirodno da ulazak u adolescensko doba mnogi mladi počinju obraćati više pažnje na svoj izgled, i da će im tada sve te neke prirodne nepravilnosti smetati. U današnje vreme je sve više dostupno sve svima, pa tako i hirurgija prihvata sve mlađe i mlađe patijente. 

Niko ne zna kada je pravo vreme za malo jaču negu lica poput hijalurona, ali je savet da to ne rade devojke ispod 29 godina. 

- Zašto tako mlada... -  pitala se jedna devojka, ali je tešila da još uvek dobro izgleda...
-Nije ti ništa od toga trebalo tako rano, do 25. godine ni ne počnemo stariti - komentirala je druga, dodavši kako se u toj dobi još uvek privikavamo na svoj izgled i da je suludo to što je radila.

 

BONUS VIDEO

 


 
Komentari (1)
Loading
Pera Detlic
31.03.2022 06:52

Moja zena se blizi pedesetoj i ide na botoks na nano kliniku ali da to rade mlade osobe to ne razumem i ne podrzavam.