Izašla je sa tipom na kafu i dobila poruku u kojoj piše "BEŽI": Tviteraši su u i dalje ŠOKU koliko sreće je Hajda ima

Naj žena Vesti 09.09.2021 08:00 0

Zbog ove poruke jednog neimenovanog muškarca nazivaju herojem na društvenim mrežama

Izašla je sa tipom na kafu i dobila poruku u kojoj piše "BEŽI": Tviteraši su u i dalje ŠOKU koliko sreće je Hajda ima

Printscreen/Twitter

Devojka po imenu Hajda imala je jedan stvarno neobičan dan, prvo je izašla na sastanak sa dečkom kog je tek upoznala, a onda se umešao još jedan muškarac koji joj je na dosetljiv način dao savet da "beži što pre".

Svoje iskustvo podelila je na Tviteru, a kako kaže sve se odigralo brzo.

- Juče sam izašla na kafu s nekim tipom. Kad je otišao u toalet, gej muškarac koji je sedeo iza mene dao mi parče papira sa porukom "Previše crvenih zastavica. Beži. Budi sigurna devojko" - napisala je Hajda i pokazala kako poruka izgleda.

Naravno, njena objava postala je viralni hi, a poruka ovog muškarca je raznežila mnoge. Zbog ovog dobrog dela mnogi ga nazivaju herojem, pravim muškarcem… Hvale njegovo brzo razmišljanje i brigu. 

- Ne mogu da se načudim koliko su te zastave morale da budu žarko crvene kad ih je primetila potpuno nepoznata osoba i napisala poruku upozorenja - prokomentarisao je neko, a Hajda mu je odgovorila: "Da, videle su se poput mojih crvenih noktiju".

Mnogi tviteraši su se složili da je ovaj anonimni muškarac možda i spasao život ovoj devojci koja je bila previše fina da pobegne za vreme samog sastanak.

- Jednom sam bila na sastanku i konobar je stalno bio ljubazan prema meni, a nekako bezobrazan prema muškarcu s kojim sam se našla. Pomislila sam tad jel’ to možda crvena zastavica, znak upozorenja. Ispostavilo se da je konobar bio u pravu - napisala je jedan devojka koja je na malo drugačiji način dobila signal od pripadnika jačeg pola da je vreme da "beži".

Komentari (0)
Loading