Pedijatar je SILOVAO 14-godišnju devojčicu: "Dirnuo me je gde je hteo, ja sam ćutala, a onda pokušala da se UBIJEM"

K.Ć. Vesti 24.04.2023 22:01 0

U julu 2018, 14-godišnja Julija počela je da izlazi sa 34-godišnjim pedijatrom kojeg je upoznala na veb stranici za upoznavanje

Pedijatar je SILOVAO 14-godišnju devojčicu: "Dirnuo me je gde je hteo, ja sam ćutala, a onda pokušala da se UBIJEM"

Shutterstock

Čovek je silovao devojku i uprkos svojoj osudi nastavio je da radi u bolnici. Tinejdžerka je tri puta pokušala sebi da oduzme život. Istraga novinara „Njuzvika” opisuje pozadinu ove šokantne priče.

"Dirnuo me je gde je hteo, a ja sam ćutala"

Julia se u julu 2018. registrovala na sajtu za upoznavanje. Ona je tada imala 14 godina. Jedan od nekoliko stotina muškaraca koji su se javili na njen oglas bio je 34-godišnji pedijatar Pjotr T., zaposlen u Pokrajinskoj bolnici. Julija je priznala svoje godine, pa ju je muškarac zamolio da ne priča prijateljima ili majci o njihovim sastancima. Podsticao je Juliju da nosi devojačku odeću i da isplete kosu. Pri drugom susretu, Pjotr T. je dodirnuo i poljubio tinejdžerku, a zatim je zamolio da mu pošalje svoje golišave fotografije. Julija je udovoljila njegovim zahtevima i pristala na treći sastanak tokom kojeg je bila silovana.

Svedok događaja bio je komšija devojčice, o čemu je obavestio Julijinu majku. Kada je zapretila da će odmah obavestiti policiju, čovek je predložio da se dogovore. Žena nije pristala na njegovu ponudu i muškarac je uhapšen. Posle 24 sata međutim, pušten je i nastavio da leči decu i tinejdžere u bolnici uprkos optužbama.

"Ludi tinejdžer"

Za slučaj su saznale komšije i devojčicini prijatelji. 14-godišnja Julija je bila ismevana, pa čak i optužena za laž. U medijima su počele da se pojavljuju publikacije u kojima je pedijatar prikazan kao žrtva, a tinejdžerka je predstavljena kao mentalno poremećeni „maloletnik“.

- Osećala sam se obeščašćenom - rekla je za „Njuzvik” majka tinejdžerke.

- Izbegavala je naš pogled, a suze su joj tekle niz oči. Sutradan je Julija nestala iz kuće. Kada ju je pronašla policija, ispostavilo se da je imala posekotine na zglobovima. Devojčica je hospitalizovana. Nakon izlaska iz kuće, napravila je još dva pokušaja samoubistva - rekla je devojčicina majka.

Novinari Njuzvika razgovarali su sa čovekom koji nije pokazivao kajanje i, uprkos osudi, okrivio je Juliju i njenu majku za celu situaciju. Stigli su i do vlasnika klinike u kojoj je radio Pjotr T, ali čak je i klinika stala iza njega i proglasila ga žrtvom.

Kako biste vi sudili ovom čoveku? 

 

Komentari (0)
Loading