Najbizarniji SASTANAK: "Terao me je da kuvamo ZAJEDNO, a nije mi dozvolio da JEDEM"

Vesti 05.04.2022 21:26 0

Ona je bila izuzetno uzbuđena jer je trebalo da provede vreme sa novim dečkom

par

Shutterstock

Kada ste u relativno novoj vezi,teško vam je da razumete koje su namere i očekivanja druge osobe kada je reč o sastancima. Jedna žena na Redditu ostala je posebno zbunjena nakon što je provela noć s muškarcem s kojim je izlazila, a koji je jedan dan upitao da li želi da  "zajedno skuvaju lep obrok". Iako deluje kao dobra ideja za sastanak, kako prenosi "Mirror', postojao je jedan veliki problem - samo je želio da ona kuva s njim, a nije nameravao da joj dopustiti da ostane, da zapravo jede hranu koju su oni skuvali.

Ona je objasnila da se poslednjih godinu dana viđa sa njim, ali d ane žive u istom gradu. Verovala je da je kuvanje predložio jer su to već radili iz zabave i oboje su veliki gurmani.

Prvo su otišli u prodavnicu i kupili  namirnice za neki 4-satni recept koji će napraviti, a kada su prolazili pored prolaza s povrćem, on je iznenada spomenuo: "Usput, podseti me da ti spremim nešto hrane kako bi i ti mogla da jedeš." 

Žena je tada otkrila da je njen dečko zapravo imao neke prijatelje koji će doći na večeru koji će jesti hranu s njim, a on  nije planirao da joj dopusti da ostane s njima. A kako je bila uzrujana tom idejom, njen dečko se jako iznervirao i okrivio je što "iznosi pretpostavke" o njihovim planovima za večeru. "Ućutala sam i uzrujala se jer sam se veselila što ću provesti neko kvalitetno vreme s njim . Bio je jako iziritiran  što sam pretpostavljala da ću ostati na večeri. Nikad me nije zamolio da ostanem na večeri: samo me zamolio da skuvam večeru s njim i zaboravio je da spomene da ne mogu ostati”, otkrila je. Žena je objasnila da na kraju nije spremila večeru sa svojim dečkom, a komentatori na objavu na Redditu rekli su da je postupila ispravno što se udaljila od situacije.

"Bez obzira na vrstu odnosa koji imate s njim, pretpostavili ste ono što bi 99,99 posto ljudi pretpostavilo u toj situaciji: da ćete kuvati obrok kako biste zajedno podelili večeru", komentarisala je jedna korisnica. "Ludo je što on misli da bi to bila pogrešna pretpostavka s tvoje strane. Naravno da si pretpostavila da ćeš jesti s njim jer je to normalan razvoj takve situacije. Tako mi je drago što nisi kuvala za njegove prijatelje", dodala je druga.

 

Komentari (0)
Loading