Medicinske sestre su bile u ŠOKU: "Kada nam je objasnila kako se štiti od trudnoće nismo znale da li plačemo ili da se smejemo!

Vesti 30.12.2022 15:22 0

Žena koja je kao sredstvo kontracepcije koristila proizvod koji je namenjen za svakodnevnu negu šokirala je medicinsko osoblje

Medicinske sestre su bile u ŠOKU: "Kada nam je objasnila kako se štiti od trudnoće nismo znale da li plačemo ili da se smejemo!

Shutterstock

Medicinska sestra je na svom TikTok profilu otkrila kako je izgledao poseta žene kojaje došla da se teestira na polno prenosive bolesti.

Kao deo testa, medicinske sestre rutinski traže uzorak urina, koji zatim koriste i da bi proverile da li je pacijetkinja eventualno u drugom stanju. "Pa kad smo joj objasnili da nam je potreban urin za test na trudnoću, rekla je da ne postoji šansa da bude trudna", objasnila je medicinska sestra.

U tom trenutku ženi je postavila dva pitanja - prvo, ima li polne odnose, a drugo, koristi li zaštitu tokom odnosa.

"Pa koristila sam te maramice za trudnoću", odgovorila je žena, na zaprepašćenje medicinske sestre.

Pacijentkinja je zatim nastavila da objašnjava da je uzela kutiju maramica koje koriste u bolnici i da ih je koristila na sebi pre i nakon odnosa.

"Pa mi je onda pokazala ove i rekla: "Znate, ovo su one maramice koje štite od trudnoće, nećete zatrudneti ako koristite ove maramice", prisetila se medicinska sestra.

"A ja sam joj rekla: 'Kako, dovraga, misliš da te ovo sprečava da zatrudniš", rekla je medicinska sestra, na šta joj je pacijentkinja odgovorila: 'Pa pogledaj etiketu, tu je beba i prešarana je X-om, a to znači da ne možeš da zatrudniš ako ih koristiš."

 

Medicinska sestra je zaprepašćeno pojasnila da simbol znači da sa njima ne bi trebalo da brišete bebu, a ne znači da one sprečavaju trudnoću.

Dobila je polno prenosive bolesti

Nakon što su pogledali video, pratitelji medicinske sestre su očajnički želeli da saznaju da li je žena bila trudna, a medicinska sestra je odgovorila da nije bila trudna, ali da ima polno prenosive bolesti i hemijske opekline.

"U redu, ali baš zbog toga bi trebalo da učimo decu više o reproduktivnom zdravlju u školi i kod kuće", komentarisala je jedna osoba.

"Imala sam 17-godišnjakinju koja mi je rekla da joj je dečko rekao da ne može da zatrudni ako je na vrhu na prednjem sedištu njegovog kamiona", napisala je druga osoba.

Treća je dodala: "Skoro sam pala na pod!"

 

Komentari (0)
Loading