Preminula POZNATA fitnes šampionka u 23. godini života: Posle ovog OPASNOG zahvata na jednoj klinici, nije joj više bilo SPASA!

K.Ć. Vesti 07.04.2022 09:36 0

Odalis Santos Mena preminula je 7. jula u 23. godini. Pre smrti, uticajna fitnes sportistkinja podvrgla se opasnom postupku

Preminula POZNATA fitnes šampionka u 23. godini života: Posle ovog OPASNOG zahvata na jednoj klinici, nije joj više bilo SPASA!

Printscreen/Instagram

Prema izveštajima strane štampe, Odalis Santos Mena je otišla na kliniku SkinPiel u meksičkom gradu Gvadalahara. Kao deo plaćenog partnerstva, pristala je da promoviše tretman za smanjenje znojenja ispod pazuha pod nazivom MiraDri.

Tretman ima toplotnu energiju za uklanjanje znojnih žlezda, kao i mirisa tela i dlaka ispod pazuha. Mena je proceduru promovisala na internetu među svojih 146.000. pratilaca na Instagramu, osiguravajući da je procedura jednostavna i sigurna. Međutim, umrla je ubrzo nakon posete klinici. Uzrok je bio srčani udar.

Prema pisanju lokalnih medija, Menina smrt je nastala usled nemara, a sam postupak sprovele su nestručne osobe. Ženu je navodno uveo u anesteziju radnik klinike koji nije imao prethodno iskustvo ili obuku iz anesteziologije. Nekoliko trenutaka kasnije, Mena je doživela zastoj srca, a osoblje klinike je pokušalo da je spase izvođenjem kardiopulmonalne reanimacije.

Meksički organi za sprovođenje zakona otvorili su istragu o incidentu.

Komentari (0)
Loading