Ovo je MAJKA iz PAKLA: Ćerku naterala da pre svoje 18. godine spava sa 1.800 MUŠKARACA

Vesti 07.04.2022 20:34 0

Ova priča je dokaz da nisu sve majke divne i najbolje na svetu, kao možda naše

Ovo je MAJKA iz PAKLA: Ćerku naterala da pre svoje 18. godine spava sa 1.800 MUŠKARACA

Shutterstock

Devojka Anabela Forest iznela je šokantnu ispovest i napisala knjigu, gde je objasnila kroz kakav je pakao sa majkom prošla.

Ona tvrdi da je poremećena majka naterala da spava sa 1800 muškaraca pre svoje 18. godine, i da je ona čista sataniskinja. 

U satanistički kult uvučena je još kao mala devojčica, i tu je morala da gleda mamu kako vrši razne rituale i bludne radnje sa ostalim članovima tog kulta. 

Sa samo 14 godina je bila prisiljena da učestvuje u grupnom odnosu sa majkom,i Betlijem – koji joj je kasnije postao očuh, i sa komšijama.

Policija je 2011. godine uhapsila majku  Žaklin Merling, Betlija i njegovu bivšu suprugu, kao i prostitutku koja je često svraćala u njihovu kuću.

Očuh je osuđen na 11 godina, a majka na 12. 

Svet je ostao zapanjen ovom pričom, kada je devojka izašla u javnost i prepričala šta joj se dešavalo od samog njenog rođenja. 

– Ništa me ne može povrediti kao moja mama i taj čovek. Moja majka je zla i nikad joj neću oprostiti – rekla je nesrećna devojka.

Ovo je MAJKA iz PAKLA: Ćerku naterala da pre svoje 18. godine spava sa 1.800 MUŠKARACA

Shutterstock

 

Betlijeva “učenja” koji je inače bio vođa kulta, temeljila su se na delu Alistera Kroulija ‘Knjiga zakona’ i uveravali su decu da se odnosima s odraslima približavaju bogu.

– Betli me prvi put silovao dok sam imala 11 godina. Najgore je bilo što me je uverio da je seks moja odluka i izbor. Bilo je užasno. Najbolnija i najšokantnija stvar koja mi se ikad dogodila. Ali rekao je da je to moj put i da ću, ako se ne seksam s njime, završiti u Ebisu, što je bila naša verzija pakla. Znao je da manipuliše svima nama, da verujemo u svaku njegovu reč. Čak nismo smeli da ga gledamo u oči – ispričala je Anabela.

– Danju sam bila učenica, noću seksualna robinja. Bilo je toliko užasno da sam pokušala da se ubijem – kazala je. Sa 17 je ostala trudna s Betlijem. Godinu dana kasnije pobegla je usred noći i majku i očuha nije videla sve do suđenja.

Posle suđenja i određivanje kazne, Anabela je otišla da poseti mamu u nadi da će joj se izviniti i reći kako je bila pod uticajem očuha, ali to se nije desilo. Kako je rekla, na njenom licu nije bila trunka pokajanja. 

Posle višestruke borobe sa depresijom, devojka je odlučila da napise knjigu pod nazivom ''Đavo na kućnom pragu” gde je detaljno sve opisala, i tako zauvek ostavila prošlost iza sebe. 

– Zlostavljana deca su svuda oko nas. Samo jedan čovek treba da ih primeti i to će nekome spasiti život – kazala je Anabela koja danas ima dvoje dece. 

 

 

Komentari (0)
Loading