"Zvala me i vrištala da je SILOVANA": Taksista napao mladu DEVOJKU dok ju je vozio kući!

K.Ć. Vesti 12.04.2022 11:52 0

Posle duge večeri, naručili su vožnju kući preko aplikacije. Prvo je vozač odvezao dečka, a on je zamolio svoju devojku da mu se javi kada stigne kući. Međutim, prema njenoj izjavi, to se nije dogodilo

"Zvala me i vrištala da je SILOVANA": Taksista napao mladu DEVOJKU dok ju je vozio kući!

Shutterstock

Lukaš i Anja su se vraćali kući. Dvadesetogodišnjaci su naručili vožnju na Bolt aplikaciji, a vozač je trebao da ih odveze na dve različite adrese.

Nije baš bilo kako su planirali

Anja je izbezumljena pozvala dečaka, kome je rekla da ju je vozač silovao. Na putu do njene kuće trebalo je da stane na benzinskoj pumpi, gde je zalupio vrata i napao je.

Silovao je vozač

Uveče 24. marta, Lukaš i Anja su se vratili kući nakon sastanka sa prijateljima. Preko aplikacije su naručili vožnju – prvo je vozač trebalo da odveze dečaka do kuće, a potom i devojku. Lukaš je zamolio Anju da mu se javi da je bezbedno stigla kući. Nikada nije dobio takvu poruku. Devojka ga je pozvala sa dramatičnim informacijama.

- Devojka me je zvala uznemirena i vrištala da je silovana. Ovaj čovek ju je kasnije odveo kući - kaže Lukaš za Gazeta Viborcza.

Ona je rekla da je čovek skrenuo sa puta i na benzinsku pumpu gde ju je napao u automobilu. Posle ju je odvezao kući.

Nakon što je Anja pozvala Lukaša, on je pozvao hitnu pomoć i policiju. Odvezena je u bolnicu i potom joj dala izjavu.

Njen partner je prijavio stvar Boltu. Vozaču starom 30 godina nije dozvoljen dalji rad.

- Dali smo sve potrebne informacije kako bismo tužilaštvu omogućili dalje korake. Vozač je odmah blokiran - kaže „Viborcza”, Boltova predstavnica, Martina Kurkovska.

Okružno tužilaštvo Severne Varšave podnelo je optužbu za silovanje i podnelo zahtev sudu za privremeni pritvor za vozača.

Osumnjičeni nije uhapšen

Međutim, muškarac do sada nije uhapšen. Sud je 2. aprila odbio zahtev tužioca. Trenutno je osumnjičeni na slobodi. 

Ovo je još jedan slučaj seksualnog nasilja koji se dogodio tokom vožnje preko aplikacije. U februaru su  u medijima kružile informacije o vozaču Bolta koji je zlostavljao putnika koji se vraćao kući u Varšavi. 

 

Komentari (0)
Loading