SVEKRVA pokušala da OTRUJE mladu: Pravdala se da je bilo slučajno, a mladoženja je izgubio razum!

Vesti 12.04.2022 21:50 0

Na venčanjima se često dese nepredviđne situacije, ali je ovo ipak preraslo u skandal

svadba

Shutterstock

Jedna organizatorka venčanja tako je otkrila trenutak kada je majka mladoženej pokušala da otruje mladu, a priča je šokirala mnoge. Kako piše "The Sun", Keli (25) je objavila video na TikToku u kome je objasnila kako radi kao organizatorka venčanja. Na jednom njenom venčanju nastala je velika svađa nakon što je mladoženjina majka pokušala da navede svoju novu snaju da pojede kolač koji je bukvalno mogao da je ubije.

– Sve je počelo sasvim normalno. U mojim papirima bila je beeška: "Mlada je ozbiljno alergična na kokos." Poslastičarnica je to znala, torta nije sadržala kokos i bili smo spremni za venčanje – ispričala je Keli, a zatim dodala kako je za vreme koktela, između svečanosti i prijemne večere, primetila neplaniranu dostavu kolača. 

– Majka mladoženje otkrila je kako ih je ona naručila i da je samo htela da se osigura da će svi imaju dovoljno deserta. To nije tako neobično – objasnila je. Međutim, nakon rezanja torte, stvari su eskalirale. Svekrva je uzela jedan kolač i njime ponudila mladu. Ona je pristala i krenula da uzme zalogaj kada je suprug zaustavio i rekao: ''Mama, znaš da je alergična.'' – Kolač je bio prekriven kokosom. Srećom, mladoženja je to primetio i nije joj dao da ga pojede. Usledila je tišina od 15 sekundi. Niko se u prostoriji nije pomaknuo. Mladoženja je gledao u svoju mamu. Mlada je bila apsolutno užasnuta i uplašena, a mladoženjina majka, koja je pokušala otrovati svoju snahu, izgledala je kao da nema ni jedne brige.  Stvari su se tada još pogoršale. Mladoženja je izgubio razum, bacio kolač na pod, pocrveneo u licu i počeo da vrišti na svoju majku, rekavši joj: “Ti si užasna osoba! Nikad nisi podržavala ovu vezu, ali ovo je stvarno nisko čak i za tebe. Mogla si je poslati u bolnicu, mogla je da doživi anafilaktički šok."

Keli tvrdi da je mladoženja nastavio da viče sve dok se njegova mama nije okrenula prema njemu i mirno rekla: "Nesreće se događaju svaki dan, dragi", a zatim se vratila na svoje mesto, pokupila stvari i napustila venčanje. Njen video brzo je prikupio više od pola miliona pregleda, a mnogi korisnici ostali su šokirani postupcima mladoženjine majke. “Ovo je užasno i veoma uznemirujuće. Oh, apsolutno je pokušavala osa je otruje”, složila se jedna korisnica, dok je druga dodala: “Trebalo bi da promene brave u svom domu.”

BONUS VIDEO



 
Komentari (0)
Loading