O ŠOKANTIM izjavama manekenke svi pričaju: "Ne želim DECU jer ne želim STRIJE, a imam i druge razloge"

Vesti 15.04.2022 10:25 0

Džen Atkin ima 30 godina i tvrdi da ne planira decu u skorijoj budućnosti

O ŠOKANTIM izjavama manekenke svi pričaju: "Ne želim DECU jer ne želim STRIJE, a imam i druge razloge"

Printscreen/Instagram

Džen kao tinejdžerka uživa tako što se provodi u izlascima - a glavni razlog zbog kog ne želi decu je taj što ne želi da nagomilava kilograme.

„Ideja da dobijem strije i ugojim se me odbija od toga da imam decu“, kaže Džen iz Grimsbija, Severni Links.

„Moj način života koji uključuje zabavu i izlaske je takođe moj prioritet. Izlazim gotovo svaki vikend i ne bih to mogla da radim da imam decu, jer ne bih mogla da priuštim dadilje", izjavila je Džen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jen Atkin (@jenatkinuk)

Džen je inače  u mladosti imala višak kilograma, zbog čega joj dvadesete nisu ostale u lepom sećanju. Od tada je izgubila je polovinu svoje telesne težine, smanjila se za 5 brojeva i tvrdi: „Volim decu i definitivno ih želim, ali sa 30 godina ona nisu u mojoj neposrednoj budućnosti.

„Provela sam svoje 20-te debela i jadna, pre nego što sam promenila ishranu u aprilu 2016. U roku od dve godine izgubila sam 50 kg i otkrila da imam sjajnu figuru i grudi. Postala sam kraljica lepote i osvojila mis Velike Britanije u februaru 2020. Opsednuta sam izborom za mis. Tako je sjajno, glamurozno i zabavno. Želim da osvojim više kruna u narednih nekoliko godina, to mi je važnije od dece", kaže Džen i ističe da voli svoje novo telo i želi da uživa u njemu pre nego što zatrudni.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jen Atkin (@jenatkinuk)

„U aprilu idem u Marbelju da poziram za snimanje kataloga bikinija. Da imam bebu, sumnjam da bi me zvali."

Pored toga što se brine da će ako ostane u drugom stanju dobiti na težini i da će promeniti njeno telo, Džen ne želi da odustane od žurki i devojačkih putovanja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jen Atkin (@jenatkinuk)

„Ove godine imam rezervisana četiri putovanja sa drugaricama – u Evropu i Meksiko. Danju ćemo ići u spa i na plažu, a onda noću u klubove".
Komentari (0)
Loading