Žive ih je UBACIVAO u zamrzivač: Policija ostala u šoku kad je otkrila koliko je zlostavljanih ŽIVOTINJA muškarac držao u garaži!

Vesti 15.04.2022 11:45 0

Među smrznutim životinjama su bili psi, kornjače, gušteri, ptice, zmije, miševi, štakori i zečevi

Žive ih je UBACIVAO u zamrzivač: Policija ostala u šoku kad je otkrila koliko je zlostavljanih ŽIVOTINJA muškarac držao u garaži!

Printscreen/Youtube

Muškarac iz Arizone suočen je s optužbama za okrutnost prema životinjama nakon što su 183 mrtva psa, zeca, ptice i druge životinje pronađene u zamrzivaču, uključujući neke koje su očito smrznute dok su bile žive, rekli su zvaničnici.

Zastupnici okruga Mohave i službenici za kontrolu životinja pronašli su životinje u zamrzivaču garaže 3. aprila nakon što je žena prijavila da Majkl Patrik Turland (43) nije vratio zmije koje mu je posudila za uzgoj, objavila je kancelarija šerifa u četvrtak u saopštenju. Zamrzivač je bio u kući koju je Turland prethodno iznajmio u "Golden Valleyu", ruralnoj zajednici u zapadnoj Arizoni.

Među smrznutim životinjama su bili psi, kornjače, gušteri, ptice, zmije, miševi, štakori i zečevi, navodi se u saop[tenju. “Činilo se da je nekoliko životinja živo smrznuto zbog položaja tela.” Držao ih je u “velikom zamrzivaču”.

Vlasnik kuće navodno je otkrio smrznute životinje dok je čistio nakon što su Turland i njegova supruga napustili posed. Vlasnik je potom kontaktirao ženu koja je obavestila šerifovu kancelariju.

Turland je uhapšen u kući u srijedu kada je policajcima rečeno da se vratio na imanje.

“Kada je ispitan, Turland je na kraju priznao da je neke od životinja stavio u zamrzivač dok su još bile žive”. Uhapšen je na osnovu 94 tačke optužnice za okrutnost prema životinjama.

Komentari (0)
Loading