Zbog drskih komentara apropo njenog IZGLEDA imala je napad PANIKE: "Učili su me da žene podržavaju druge žene, ali ovo je GROZNO"

Vesti 19.11.2021 17:32 0

Pošto je objavila fotografiju na kojoj se vidi kako uživa u sušiju u svojoj dnevnoj sobi, ubrzo su usledili mnogi zlobni komentari zbog kojih je influenserka poželela da "obriše" sebe sa ove planete

devojka

Printscreen/Instagram

Instagram influenserka, Emili Hotorn (21) pokušavala je da promoviše suši restoran na Instagramu, ali je na kraju doživela napad panike zbog te objave.Kako piše "The Sun", Emili je pozirala u haljini s povećim izrezom, a mnogi korisnici su u komentarima pisali o izgledu njenih grudi.

- Slučajno sam proverila komentare kako bih videla kako je fotografija prolazila, ali me šokirao broj zlobnih komentara o meni. Imala sam napada panike i pomislila kako se samo želim da se sklupčam i nestanem. Najgore je bilo to što je većina komentara bila od žena, koje su "tagovale" i svoje prijateljice. Uvek su me učili da žene treba da podržavaju žene, pa mi je to bilo grozno - ispričala je Emili.

 

Dok je još išla u srednju školu, vršnjaci su, kaže, uređivali njene fotografije koje je tada objavljivala na društvenim mrežama i ismijavali je, zbog čega je sa samo 15 godina i bez ikakvih kvalifikacija morala da promeni školu.

- Bila sam depresivna, uznemirena i opasna samoj sebi. Žalosno je što se ismejavanje nastavilo i preko interneta gde su bivše školske kolegice obrađivale moje fotografije sa Fejsbuka i tako me ismejavale. Iako sam bila jako mlada, tada više nisam htela da živim - otkrila je.

Ipak, nekoliko godina kasnije u svom životu ima divne prijatelje i ljude koji je vole i podržavaju.

Japanski restoran koji je promovisala izdao je saopštenje nakon šokantnog događaja u kojim se Emili našla.

- I same smo žene i želimo da verujemo da svaka žena danas u ovom izazovnom vremenu barem kod kuće može biti odevena u ono u čemu joj je ugodno, bez da zbog toga čita zlobne i pogrdne komentare i izjave - reagovale su na ovaj slučaj preko društvenih mreža direktorke marketinga ovog restorana.

Komentari (0)
Loading