MUŠKARAC (30) seje DECU po celoj planeti: Trenutno čeka 55. dete i ozbiljno shvata svoj "POSAO"

Vesti 22.04.2022 21:15 1

Amerikanac Kajl Gordi (30) je trenutno otac 46-oro dece, a čeka još devetoro

MUŠKARAC (30) seje DECU po celoj planeti: Trenutno čeka 55. dete i ozbiljno shvata svoj "POSAO"

Printscreen/Youtube

On je “serijski donor sperme” iz Kalifornije koji putuje širom SAD i Evrope kako bi pomogao parovima ili usamljenim ženama da dobiju decu, piše Dejli mejl. Bitna stvar vezana za Kajla je i to da se ne libi odnosa jer neke žene više preferiraju prirodan način začeća. On zaista ozbiljno shvata svoj posao, a to će vam postati jasno kad vam kažemo da Kajl redovno trenira, ne pije i ne puši.

Trenutno boravi u Velikoj Britaniji, a svoj dolazak na Ostrvo najavio je i u Fejsbuk grupama za donacije sperme.

– Biću tamo sve do 29. aprila, ali ako treba, produžiću ostanak. Mogu da dođem u bilo koju zemlju u Evropi, čak i ako ja platim troškove. Već sam imao uspeha ovde – napisao je.

Ovo mu nije prvi put da boravi u Evropi, niti i Velikoj Britaniji.

– Bio sam u Velikoj Britaniji i Evropi u avgustu 2021, kada sam posetio i Dansku i Švedsku. Uživam tamo, ali je dosta teže pronaći zdravu i organsku hranu sa kojom ću održati svoju spermu zdravom – rekao je Gordi.

On dodaje da se nada poseti Irskoj i Velsu, a uskoro planira da otputuje u Australiju i na Novi Zeland.

Zahvaljujući Gordijevoj donaciji iz avgusta 2021., verenice Ketrin i Alis očekuju prvo zajedničko dete. Devojke su zahvalne na tome što im je dao šansu da prošire porodicu.

– Zainteresovao nas je njegov profil nakon što nam ga je prijatelj preporučio. Tada smo videle i mnoge pozitivne reakcije trudnica kao i predivnu decu – rekle su devojke.

Kajl je rekao kako je oduvek želeo decu, ali da nije nikad hteo da ulazi u veze sa drugim ženama. Zbog visoke stope razvoda, ali i odgovornosti nije se želeo da se upušta u to. Sve je počelo 2014. kada je pomogao dvema prijateljicama da postanu majke. Tada se proširio glas o njegovoj snažnoj spermi pa je usluge krenuo da oglašava na Instagramu.

A kako obavlja svoje “donacije”? Zavisno od toga kako parovi žele. Deset posto parova želi da zatrudni seksom, dok ostali ipak odaberu veštačku oplodnju.

Sa mnogim majkama je u kontaktu, a imaju i veliku zajedničku grupu u kojoj svi razgovaraju i razmenjuju fotografije. Tvrdi da su svi kao velika porodica.

Komentari (1)
Loading
Ivan
23.04.2022 11:45

Pa zbog tebe takvog će početi u jednom trenutku da se rađaju nezdrava deca zbog mogućeg krvnog srodstva po očevoj liniji!