Ostavili su tek ROĐENO dete na PIJACI: Napisali su da će se sresti posle 20 godina, a evo kako se sve završilo

Vesti 25.04.2023 08:35 0

Kina je 1979. godine uvela zakon koji je naveo da porodice mogu imati samo jedno dete

Dete

Shutterstock

Nažalost, to je značilo da su mnoga deca bila napuštena. Kada je majka Keti Poler zatrudnela sa drugim detetom, znala je da ne mogu da je zadrže. Ostavili su je na mostu sa napomenom da će za 10 ili 20 godina doći da ih pronađe. 

Poreklom iz Kine, Keti je odrasla u Mičigenu u usvojiteljskoj porodice. Međutim, njeni biološki roditelji Kian Fenkiang i Ksu Lida i dalje žive u Kini sa njenom biološkom starijom sestrom. U vreme kada je Keti rođena, Kina je još uvek imala svoju sada ukinutu politiku jednog deteta. 

Njeni roditelji su trudnoću čuvali u tajnosti, a porođaj se odigrao u čamcu. Zatim su je odveli na pijacu i ostavili poruku da će se opet sresti.

Napisali su da su zbog siromaštva primorani da je se odreknu, ali da se nadaju da će se ponovo sresti na istom mestu za deset ili dvadeset godina.

Deset godina kasnije

Srećom, Keti je usvojila porodica Poler. Međutim porodica koja je usvojila, nije želela da uvlači Keti u celu priču. rekli su samo da im je bilo važno da njeni biološki roditelji znaju da je u dobroj porodici.

Kian i Ksu, koji su čekali prilično dugo na istom mestu. Rekli su da su stajali tamo na mostu sa tablom sa Katinim kineskim imenom i sličnim rečima onima u njihovoj belešci. Čekanje je, kako su rekli, bilo užasno. Objasnili su da  su dotrčali do svake devojčice koju su videli na tom mostu.

Srećom, lokalna novinska stranica je saznala za priču i objavila je. Zahvaljujući njima, uspeli su da pronađu Kiana i Ksua i povežu ih sa Ketinim roditeljima. Dva para su ostala u kontaktu, ali tek kada je Keti napunila 20 godina, roditelji su joj konačno rekli za belešku i priču o njenom rođenju. Odatle, uz blagoslov svojih roditelja, Keti je odlučila da ode u Kinu da konačno upozna svoje rođene roditelje.

 

Keti je otputovala u Kinu zajedno sa filmskom ekipom i grupom prevodilaca. Tamo, u svom rodnom gradu na srušenom mostu uoči festivala Ćiksi 2017. godine, konačno je upoznala svoje rođene roditelje. Njeni roditelji su plakali od radosti što su konačno upoznali svoju ćerku, ali i zbog tuge godina i zajedničkog života koji je izgubljen.

BONUS VIDEO

 

 

 


 

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading