Drama u avionu: VEZALI ga za sedište jer je PRETIO stjuardesi i dirao je, a kada su sleteli sačekalo ga je IZNENAĐENJE

Lana Vidović Vesti 26.04.2022 14:10 0

Američki televizijski novinar Sem Svini svedočio je veoma neprijatnom događaju u toku leta iz Filadelfije za Majami. Incident kojem je prisustvovao se dogodio tačno ispred njega, a sav snimio mobilnim telefonom i okačio na Tviter

Drama u avionu: VEZALI ga za sedište jer je PRETIO stjuardesi i dirao je, a kada su sleteli sačekalo ga je IZNENAĐENJE

Printscreen/Twitter

Svini je sve detalje obrazložio u tvitu koji je bio napisan ozbiljnim tonom.

- U toku leta iz Filadelfije za Majami 31. jula, jedan putnik je napravio nedozvoljen fizički kontakt sa stjuardesama. Nakon toga je nasrnuo fizički na stjuarta, kada je pokušao da ga veže za sedište - pisalo je u tvitu.

U toku događaja je urlao i svađao se sa ostalim putnicima, hvalio se da je sin bogatih roditelja, koji poseduju dva miliona dolara, a uz to se preteći pozivao na dedu koji je advokat. Na kraju je nakon sletanja priveden, a policija je potvrdila da su protiv njega podignute tri optužbe, kao i da je u toku incidenta bio u pripitom stanju.

Većina korisnika Tvitera je odmah počela da ga osuđuje, iako se i on malo posle sletanja oglasio na ovoj društvenoj mreži, rekavši da su prema njemu ophodili kao prema "životinji", kao i da mu je bilo veoma neprijatno kada su mu se ostali putnici smejali i snimali ga.

- Sam si kriv za to, niko ti nije rekao da se tako ponašaš. Ti si bukvalno rekao stjuardesi da ćeš je ubiti, odrasti. Ne možeš večno da računaš na tatinu pomoć - glasio je jedan od komentara upućenim ovom putniku.

- Ceniš to? Dobio si upravo ono što si zaslužio na tom letu - napisala je jedan tviterašica.

BONUS VIDEO

Komentari (0)
Loading