Mislila je da ima upalu UHA: Ostala je u potpunom šoku kad je shvatila šta se ZAGLAVILO!

Vesti 30.04.2022 10:52 0

Oni koji su ispratili video ove žene na TikTok mreži ostali su zgroženi

Mislila je da ima upalu UHA: Ostala je u potpunom šoku kad je shvatila šta se ZAGLAVILO!

Printscreen/TikTok

Žena koja je tri meseca mislila da ima upalu uha ostala je zaprepašćena kada je saznala šta joj zapravo uzrokuje bol. Leksi Mahon je na Tik Toku podelila svoju priču, a u videu se vidi kako leži u bolničkom krevetu s maramicom na uhu.

- Tri meseca sam mislila da imam upalu uha pa sam kupila malu kameru za uho; evo što sam pronašla! - rekla je Leksi u videu.

@lexijordanm bought one of those handy dandy ear cameras, look what i found😱 #fyp #earcamera #dontsleepwithearrings #hiddentreasure ♬ Oh No - Kreepa
Video je pokazao unutrašnjost njenog ušnog kanala, a duboko u njemu kopčicu (čepić) zlatne naušnice. U sledećem delu videa Leksi je u bolnici, a pored nje je ldoktor koji joj posebnim alatom vadi čepić što je očigledno boli. U zadnjem dijelu videa ga drži na dlanu pokazujući njegovu veličinu.  U opisu je napisala da zbog ove situacije nikada više neće spavati sa minđušama, i da zaista ne shvata kako se to moglo dogoditi. Video je prikupio više od milijun pregleda, a korisnici koji su ga pogledali bili su zgroženi.

BONUS VIDEO


 
Komentari (0)
Loading