NEVEROVATAN PREOKRET U "KARIJERI" BIla je ČASNA SESTRA, a danas snima filmove za odrasle, a evo šta ju je navelo na to! (FOTO)

K.Ć. Vesti 03.05.2022 15:10 0

Mlada Kolumbijka Jodi Pineda napravila je jedan od najluđih zaokreta u istoriji “menjanja” karijera

NEVEROVATAN PREOKRET U "KARIJERI" BIla je ČASNA SESTRA, a danas snima filmove za odrasle, a evo šta ju je navelo na to! (FOTO)

Shutterstock

– U školi su nas posetile časne sestre i u tom trenutku sam odlučila kako želim biti poput njih – objasnila je Jodi. Tada je tek napunila deset godina i otišla je u samostan u kojem je provela osam godina gde se školovala za časnu sestru.  Ipak, nebo je imalo drugo planove. Zaljubila se u fatalnog učitelja i odlučila napustiti samostan, piše The Sun.

Zaposlila se u jednoj kompaniji, a u to vreme upoznala je i Huana Bastosa. Bastos nije bio učitelj već je pronalazio modele koji bi radili za njegov vebkam portal za odrasle.  Za one koji ne znaju, na takvim portalima devojke se skidaju pred kamerom, a oni koji su u tom trenutku na portalu mogu gledati “umetničku tačku” modela. Uz dodatno plaćanje mogu se odvojiti i s modelom završiti u online verziji “privatne sobe”.

NEVEROVATAN PREOKRET U

Printscreen/Youtube

 

Odrasla i ipak malo “nečasnija” Jodi je prihvatila poziv na audiciju i zadovoljila Bastosove kriterije te dobila posao.

–  U početku sam se osećala loše zbog posla kojim sam se počela baviti. No, ubrzo sam se pomirila s tim. Takođe se osećam dobro kad idem u crkvu. Nikad ne propuštam mise ni druženja petkom, subotom i nedjeljom – rekla je iskreno Pineda.

NEVEROVATAN PREOKRET U

Printscreen/Youtube

 

Priznala je i kako ju je sveštenik pokušao odgovoriti od te odluke no ona ga nije poslušala. Svoju novu poziv naziva decentnim i umetničkim i uverava kako u tome nema ništa loše.

BONUS VIDEO

Komentari (0)
Loading