DIZNILEND NIJE VIŠE ZABAVAN Ovako je uhvatila svog muža u prevari sa njima NAJBLIŽOM osobom!

K.Ć. Vesti 04.05.2022 10:11 0

Za Natali, koja je sada samohrana majka dvoje dece, Diznijev bajkoviti zabavni park više neće biti povezan sa bezbrižnom zabavom

DIZNILEND NIJE VIŠE ZABAVAN Ovako je uhvatila svog muža u prevari sa njima NAJBLIŽOM osobom!

Printscreen/TikTok

Zahvaljujući fotografiji, žena je otkrila da je muž vara sa dadiljom.

Izdaja u Diznilendu

- Otišli ​​smo u Diznilend u Orlandu i poveli sa sobom dadilju da nam pomogne sa decom... Ne sa mužem - napisala je 33-godišnja Natali, postavljajući svedočenje o izdaji svog muža na TikTok-u.

- Gledala sam fotografije i naišla na nekoliko koje su bile malo previše - dodala je ona.

Na snimku objavljenom na društvenim mrežama, koji je imao preko 1,4 miliona pregleda, izdana žena pokazala je fotografiju bivšeg supružnika i dadilje. Par se grli dok se voze rolerkoster Splash Mountain dok Natali i njena ćerka sede ispred njih.

Printscreen/TikTok

 

 

Dadilja je podnela prijavu protiv nje

Natali prikriva lica svog bivšeg muža i dadilje kako bi zaštitila njihov identitet. Međutim, u naknadnom video snimku, ona je objasnila da se bivša dadilja uselila u njenu porodičnu kuću, prijavila je policiji i da je nedavno dobila bebu. Natali tvrdi da joj žena redovno šalje uvredljive poruke i zabranjuje joj da dolazi u svoju staru kuću po svoju decu ili bilo kakve lične stvari.

- Prijavila me je policiji jer sam, kada sam saznala za njihovu aferu, poludela. Potpuno sam se izgubila - rekla je Natali.

- Policija me je pozvala i rekla: 'Rekla je da si je nazvala d**m i prozivala je po imenu.' A ja sam rekao:' Da! Ja sam uradila to. Neću to poreći jer je govno.

Srećom, Natali tvrdi da je na kraju ubedila dadilju da odustane od optužbi. I priznaje da bi volela da žena i njen muž su ranije priznali svoju aferu, a ne da to toliko dugo kriju od nje.

BONUS VIDEO

Komentari (0)
Loading