Dečko joj je dao SPISAK PRAVILA, morala je da bude kući pre mraka: Dame, neka vam priča ova bude za nauk - ovo je ZLOSTAVLJANJE!

Nakžena Vesti 17.09.2021 13:29 0

Svako veče kada bi došla kući morala je da pozove dečka preko Fejst tajma kako bi se on uverio da je zaista kod kuće

Dečko joj je dao SPISAK PRAVILA, morala je da bude kući pre mraka: Dame, neka vam priča ova bude za nauk - ovo je ZLOSTAVLJANJE!

pixabay

Psiholozi, terapeuti i stručnjaci za odnose i veze često upozoravaju na takozvane 'toksične ljubavne veze' u kojima je jedan partner izrazito dominantan i na neki način, fizički, psihički ili verbalno, maltretira drugog.

Nakon što je nedavno i na TikToku pokrenuta rasprava o toksičnim odnosima, jedna je devojka pokazala i kako takav odnos izgleda u praksi.

Objavila je i popis 'pravila ponašanja' koji joj je bivši dečko napisao pre nego je otišla da studira u drugi grad.

U videu s naslovom 'Da se barem šalim...' Tiktokerka  je pročitala svih 11 pravila u kojima između ostalog stoji i da svaki njen outfit moraju da odobri on ili njegova mama, te da svaku veče morala da bude kod kuće pre 21 čas.

Njen je video u dva dana pogledan neverovatnih 2.7 milijuna puta, a u njemu kaže i da nikada nije smela isključiti svoju lokaciju na mobilnom; tako da on u svakom trenutku zna gde je. 

Morala je da se drži dalje od svih muškaraca i uvek je morala da nosi prsten koji joj je dao. Zabranjeno joj je bilo i nošenje uske garderobe,  a pratiocima je naglasila da je takvo ponašanje zlostavljanje i da nikad sebe kao ona ne uvere u suprotno. 

Morala je i momku da se javlja na fejs tajm svaki put kako bi se uverio da je kod kuće. 

 - To je emotivno zlostavljanje, a ako ste u sličnoj vezi ili proživljavate bilo koji oblik nasilja, postoje mnoga mesta na kojima možete potražiti pomoć - poručila je.

- Ovo je strašno, drago mi je što si uspela shvatiti da nije normalno, i da si izašla iz toga - napisala joj je jedna žena u komentarima u kojima su mnoge devojke ispričale i vlastita, više ili manje strašna iskustva iz takvih toksičnih veza. 

 

Komentari (0)
Loading