Pre intimnog odnosa probušila kondom, pa završila na SUDU sa ozbiljnom OPTUŽBOM, a čeka je i zatvor!

K.Ć. Vesti 09.05.2022 15:42 0

Ova 39-godišnja žena bila je u vezi "prijatelji sa beneficijama", gde prijatelji imaju se*s bez obaveza

Pre intimnog odnosa probušila kondom, pa završila na SUDU sa ozbiljnom OPTUŽBOM, a čeka je i zatvor!

Shutterstock

Međutim, zaljubila se. Dan pre odnosa probušila je kondom. Čovek ju je kasnije tužio. Sud u Bilefeldu osudio ju je za seksualni napad.

Ženu iz Bad Salcuflena sud u Bilefeldu osudio je na šest meseci uslovne robije jer je probušila kondom svog seksualnog partnera. Informaciju o tome preneo je list „Neue Vestfalische”. Kao rezultat istrage, ispostavilo se da se zaljubljena žena nadala da će zatrudneti i da će se smuvati i vezati sa svojim seksualnim partnerom.

Ova veza počela je 2021. godine. Njen oblik je poznat kao „prijatelji sa beneficijama“, prijateljstvo u kojem imate se*s bez ikakvih obaveza. Međutim, mnogi ljudi upozoravaju na ovaj oblik odnosa, zbog činjenice da se jedna od strana može zaljubiti. Tako je bilo i u ovom slučaju.

Osuđenica se zaljubila u svog seksualnog partnera. Tako je jednog dana probušila kondome u fioci pored muškog kreveta.

U februaru 2021. su se posvađali, nakon čega nisu razgovarali nekoliko nedelja. Žena je 21. marta poslala poruku svom partneru da sumnja da je trudna. Na njegovo pitanje kako je to moglo da se desi, objasnila je da je ranije probušila kondom.

Čovek u besu podneo tužbu protiv nje. Sud je konačno pristao na zaključke tužilaštva i odbrane. Žena je priznala krivicu. Mirno je prihvatila uslovnu kaznu od šest meseci.

 

Komentari (0)
Loading