Kada tviteraši reše da OTVORE dušu i podele najgore načine na koje su dobili KORPU: "Rekao je da sam lepša iz daleka", "Video me ispred zgrade i samo produžio"

Vesti 18.09.2021 08:30 0

Nikada nije lako susresti se s odbijanjem druge strane - bilo to i pre prvog sastanka ili nakon nekoliko njih

Kada tviteraši reše da OTVORE dušu i podele najgore načine na koje su dobili KORPU: "Rekao je da sam lepša iz daleka", "Video me ispred zgrade i samo produžio"

unsplash.com

Nedavno se na Tviteru pokrenuo razgovor na tu temu s pitanjem: "Koje je najgore odbijanje koje ste doživeli?" 

Nakon toga su rečenice poput "nije mi to, to" i "ne sviđaš mi se dovoljno" postale zaista blage, prenosi "BoredPanda".

Devojka Eden Dranger koja je i pokrenula ovu temu napisala je da ju je jedan muškarac pozvao nekoliko puta na večeru, zatim kod sebe za Dan zahvalnosti, a onda ju je upoznao sa prijateljima i predstavio kao "devojku za koju bi voleo da mu je sestra."

- Kada sam se uselila u novi stan, pozvala sam jednog dečka na večeru. Bila sam jako zaljubljena u njega, a on je došao sa ženskom pratnjom, iako je nisam pozvala! Kasnije sam srela njegovog brata koji mi je rekao da je završio u zatvoru jer je pretukao suprugu. Dobro je da me odbio.

- Jedan zgodan muškarac me je pozvao na suši, ali celo veče se videlo da mu je jako neprijatno, pa me pitao je li mi se ikada dogodilo da mi je neko privlačan iz daleka, a onda kada mu se približim shvatim da nije - i to zato jer ima puno pegica? Ja imam puno pegica.

- Sastanak na slepo. Stigao je automobilom, video me i samo produžio. Poslao mi je kratku poruku 'ne'. Pokušao je da se izvini nekoliko dana kasnije, ali nisam prihvatila izvinjenje. Ostavio me da stojim na ledenoj kiši i ljudi su mi se smejali.

- Bivši me ostavio jer sam imala bolje ocene od njega.

- Izlazila sam s jednim muškarcem koji me ostavio na rođendan - i to 20 minuta pre žurke iznenađenja koju mi je priredio sa prijateljima.

- Javila sam dečku s kojim sam se viđala dve godine da sam trudna, a on je ležerno rekao da će sada sve morati da prizna devojci.

 

Komentari (0)
Loading