Znala je da je VERENIK laže pa je odlučila da ga PRATI: Ono što je ona uradila kada ga je UHVATILA mnoge je NASMEJALO i oduševilo

Milica Ognjenović Vesti 12.05.2022 12:03 0

Ne mora uvek razočarenje da se završava svađom i plačem

Znala je da je VERENIK laže pa je odlučila da ga PRATI: Ono što je ona uradila kada ga je UHVATILA mnoge je NASMEJALO i oduševilo

Printscreen/TikTok

Svaku devojku je u nekom momentu imala sumnju da li joj je njen muškarac neveran. U nekim slučajevima ne ispadne konkretno prevara u pitanju ali svakako da se na neki način sumnja opravda.

Devojka Misi Piterson podelila je sa svojim prijateljima na TikToku priču o tome kako se osvetila bivšem dečku. 

Osetila je da je dečko laže i da skriva nešto od nje, naime često lagao je gde se nalazi, pa je odlučila da mu stavi uređaj za praćenje u automobilu.

- Taj put sam mu stavila uređaj za praćenje u auto i saznala da je otišao uj striptiz klub. Otišla sam tamo i rekla sam devojkama za svoju situaciju, pomogle su mi da se sredim i odmah sam bila sledeća u redu za izlazak na pozornicu. Zeliš da vidiš predstavu? Pokazaću ti prokletu predstavu. Barem sam zaradila nešto - objasnila je Misi.

Na sceni je bila pod maskom verenika, a on je sve vreme častio novcem i pokušavao da je bar malo dohvati, ali mu nije išlo. 

Na kraju programa je skinula kostim te mu se samo jako nasmejala, a on je skoro pao u nesvest. Iste večeri ga je i ostavila.

Nen video šokirao je pratioce, a sakupio je preko blizu 4 miliona pregleda. Ima 534.000 lajkova, 3690 komentara i 11.000 deljenja.

- Ovo je najsmiješnija stvar koju sam čuo u posljednje vrijeme - rekao je jedan dečko u komentarima. 

Ljudi su bili oduševljeni i zadivljeni kako je uspela u tom momentu da sve to poveže u glavi i na taj način postupi. 

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)
Loading