Devojka rekla da ne voli ŽGOLJAVE, pa razbesnela muškarce u Srbiji: “Devojko, tebi treba trosed a ne dečko”

Vesti 18.09.2021 15:53 0

Svi smo do sada čuli za poznatu izjavu "o ukusima ne treba raspravljati", ali kada je Tviter u pitanju i bilo koja objava na ovoj mreži - rasparav je neizbežna

Devojka rekla da ne voli ŽGOLJAVE, pa razbesnela muškarce u Srbiji: “Devojko, tebi treba trosed a ne dečko”

Shutterstock

Pošto je jedna tviterašica nedavno otkrila kakve muškarce preferira, to jest punije, oni koji su se našli na drugoj strani spektra smatrali su da je njen ukus "pogrešan".

- Samo ne žgoljavi muškarci. To treba da bude udobno kad legneš preko njega da odmoriš - napisala je tviterašica, a ovom objavom isprovocirala mnoge mršave pripadnike jačeg pola.

"Malo si se zbunila, ti tražiš trosed a ne dečka", "Ako ćeš da legneš preko njega samo da odmoriš, preporučujem trosed", "To ne znači da žene treba da budu debele ko krave. A za ležanje, ne znam dal'si čula, postoji i nešto takvo kao krevet. Nov izum. Probaj,možda ti se svidi", bili su samo neki od negativnih i pomalo pasivno-agresivnih komentara muškaraca koji su se osetili prozvano ovom objavom.

Međutim, "udobni" muškaric su, sudeći po komentarima, bili oduševljeni ovom izjvom. Neki su čak i pitali tviterašicu da li je zainteresovana za brak, dok su drugi imali nešto simpatičije izjave.

"Ubi me baš sam rešio da krenem na dijetu", "Raduje me ovakvo viđenje stvari, ja zapravo nisam debelić, već prosto - udoban", "Ja sebe oslovljavam sa tapaciran, ali dopada mi se i udoban", pisali su oduševljeni tviteraši ispod ove obajve.

Ali, ubzo je nastao i mali zaplet! Pošto muškarci koji redovno odlaze u teretanu nisu bili sigurni u koju grupu spadaju, upitali su autorku koja im je kratko odgovorila da mogu biti deo ove grupe, ali ne mora da znači: "Zavisi od udobnosti.."

Zbog ove izjave jedan muškarac je osetio potrebu da žustro osudi ovu tviterašicu i sve žene koje preferiraju punje partnere.

- Pa zar Vi, sestre moje slatke, ne cenite kada neko obraća pažnju šta i kada jede? Pa ima i realnih muškaraca koji vode računa o tome - napisao je jedan tviteraš, kome autorka još nije odgovorila.

Šta vi mislite o ovoj objavi? Da li više preferirate "udobne" ili žgoljav muškarce?

Komentari (0)
Loading