Urnebesni oglasi koji su NASMEJALI celu Srbiju: "Prodajem Vartburg i tražim OZBILJNU gospođu koja je zdrava, ne puši i nije debela"

Vesti 13.05.2022 12:54 0

Oglasi nas uvek nasmeju, što kreativnije, to smešnije

Urnebesni oglasi koji su NASMEJALI celu Srbiju: "Prodajem Vartburg i tražim OZBILJNU gospođu koja je zdrava, ne puši i nije debela"

Printscreen/ Facebook

Prodajem auto, tražim ženu, parim psa, kosim travu, iznosim smeće, cepam drva, kupujem stan u vašoj zgradi... Razni oglasi krase naše bandere, mesne zajednice, kapije, kafiće. Obično se neko "specijalizuje" za jednu oblast, ali ponekada se ukrste dva talenta, dve potrebe i nužde.

Na jednom starom Vartburgu izlepljen je oglas za prodaju i sa brojem telefona na koji prodavca možete kontaktirati. Odmah do njega, nalepljen je još jedan oglas. Ista osoba prodaje auto, ali istovremeno traži i ženu svog života.

Prodavac automobila i budući mladoženja ipak ima neke preduslove koje mlada mora ispuniti.

 

 

Ona mora biti između 35 i 45 godina, sa vitkom linijom i nikako ne sme da konzumira cigarete.

Ukoliko neka srećnica ispuni ova tri uslova, ima šanse na otvorenom konkursu ukoliko još uvek nadmetanje nije završeno. Za sada ipak nije poznato da li su zainteresovani okupirali istaknuti broj telefona, kao ni da li je veće interesovanje vozača za automobil ili devojaka za udaju.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)
Loading