Kako da upoznate MOĆNOG muškarca? Ana deli SAVETE kako da "uhvatite" BOGATAŠA i kaže da je lakše nego što mislite

Vesti 05.11.2022 22:33 0

Blogerka Ana Bej (33) poznata je i pod nadimkom „Džet set bejbi“

Kako da upoznate MOĆNOG muškarca? Ana deli SAVETE kako da "uhvatite" BOGATAŠA i kaže da je lakše nego što mislite

Printscreen/Instagram

Na svom blogu, ona pomaže ženama da se uklope u visoko društvo i pronađu milijardera.

Rođena Šveđanka i devojka bankarka, često deli svoj glamurozan način života sa čak 50.000 pratilaca na Instagramu.

Na svojoj stranici „Škola uspeha“, Ana preporučuje posetu vrhunskim supermarketima, prodavnicama cigara, izložbama jahti i odlasku u operu, tvrdeći da će to povećati vaše šanse da pronađete bogatog čoveka.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anna Bey (@annabey)

Kaže da je leto idealno vreme za upoznavanje muškarca iz snova jer svi češće izlaze i raspoloženiji su za ljubav. Tajna je u tome što samci obično rade sve duže jer nemaju ženu ili porodicu kojoj bi posvetili vreme. Zbog toga Ana predlaže posetu komšiluku gde su finansijske institucije.

- Na takvom mestu naći ćete biznismena čak i u obližnjem restoranu ili baru, sa manje ženske konkurencije - kaže blogerka. Takođe, razmislite o tome kako samci putuju.

- Preporučujem Evropu, posebno Mediteran jer je trenutno u. Muškarci vole da putuju tamo gde ih čeka malo zabave. Ako su mlađi od 50 godina, često putuju u grupama ili sa oženjenim prijateljima, pa je izbor veći- dodaje Ana.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anna Bey (@annabey)

- Dobre društvene veze su veoma važne. Tako sam upoznala svog partnera i mnoge moje prijateljice su tako pronašle muževe. Ako se krećete u bogatom društvu, nailazićete samo na bogate ljude i kada uspostavite te veze, savršeno mesto za upoznavanje pravih je na venčanju prijatelja – tvrdi Ana. - To je odlično mesto jer podstiče romantične emocije - objašnjava blogerka koja je uspela da pronađe bogataša i partnera.

 


 

Komentari (0)
Loading