BIZARNO ILI VALIDNO? Roditelji tužili sina jedinca i njegovu ženu, da li je ovaj razlog dovoljno DOBAR za ogromnu novčanu odšetetu koju su tražili?

Vesti 29.05.2023 09:00 0

Sanjev i Sadhana Prasad kažu da su iskoristili svoju ušteđevinu da odgajaju sina, da plate njegovu obuku pilota i raskošno venčanje

BIZARNO ILI VALIDNO? Roditelji tužili sina jedinca i njegovu ženu, da li je ovaj razlog dovoljno DOBAR za ogromnu novčanu odšetetu koju su tražili?

Shutterstock

Nakon šest godina braka, par nije dobio sina, pa roditelji traže odštetu u iznosu od 650.000 evra ako njihov unuk ne dođe na svet u narednih godinu dana.

Platili su školovanje sina i njegovo venčanje. Zauzvrat žele unuka

Čovekov otac je rekao da je svu svoju ušteđevinu potrošio na školovanje sina, poslavši ga u SAD 2006. da se obučava za pilota, što ga je koštalo 65.000 dolara. Kada se čovek vratio u Indiju 2007. i izgubio posao, porodica je morala da ga finansijski izdržava više od dve godine, prenosi Tajms of Indija.

Šri Sagar (35) konačno je našao posao pilota. Roditelji kažu da su ugovorili njegov brak sa Šubangi Sinhom 2016. godine, nadajući se da će imati unuka do odlaska u penziju.

Roditelji kažu da su platili svadbu u hotelu sa pet zvezdica, luksuzni automobil vredan 80.000 dolara i medeni mesec.

 

 

Sin još ne planira decu

„Moj sin je u braku šest godina, ali još ne planiraju dete“, rekao je čovekov otac. „Bar da imamo unuka sa kojim ćemo provoditi vreme, naš bol će postati podnošljiviji.

Advokat para, AK Srivastava, rekao je da je par tražio novac „zbog psihičkog uznemiravanja“.

„San svakog roditelja je da postane deda ili baka. Na ovo su čekali godinama.

Komentari (0)
Loading