Više od 100.000 dolara troše na svoje FANTAZIJE: Sa mužem ima odnose 5 puta DNEVNO, a ne biste verovali na kojim je to MESTIMA

Vesti 18.05.2022 22:40 0

Bolivijska manekenka otkrila kako ispunjava svoje seksualne avanture.

Više od 100.000 dolara troše na svoje FANTAZIJE: Sa mužem ima odnose 5 puta DNEVNO, a ne biste verovali na kojim je to MESTIMA

Printscreen/ Instagram

Mimi Boliviana (33) je otkrila da je potrošila više od 100.000 dolara na seks na neobičnim mestima kako bi 'ispunila svoje fantazije'.

Ona kaže i da ne planira da stane u skorije vreme jer želi da nastavi svoje seksualne avanture. Sebe opisuje kao influenserku i kaže da nikad nije dvoumila oko trošenja novca na svoje seksualne avanture.

Bolivijska manekenka se nedavno udala i kaže da 'sad želi da potroši još više na seks na jedinstvenim mestima'.

Mimi je nedavno imala venčanje iz snova u Dubaiju s modelom Viktorom Ferazom.

- Već sam potrošila više od 100.000 dolara na ispunjavanje svojih seksualnih fantazija, a sad u braku, potrošila bih još više - rekla je.

 

 

To što radim me čini srećnom i smatram da je to dugoročno ulaganje u ostvarenje svojih ciljeva - objasnila je.

Mimi, koja sebe smatra jednom od najpoznatijih žena na društvenim mrežama, prisetila se neobičnih mesta na kojima je imala seksualne avanture.

To uključuje seks u helikopteru, u Salar de Uyuni (najvišoj i najvećoj slanoj pustinji na svetu), u limuzini, u ringu profesionalnog MMA-a, na jet skiju usred mora u Kankunu i na pustom ostrvu u Kartageni.

Priznanje dolazi nakon što je Mimi, koja trenutno živi u Brazilu, nedavno priznala da sa suprugom Viktorom (26) ima seks pet puta dnevno, piše Daily Star.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)
Loading