Muškarci je NEPRESTANO spopadaju zbog ovoga na LEĐIMA: Devojci prave problem, kaže da joj je to NAJVEĆA greška

Vesti 21.05.2022 17:05 0

Devojka iz Australije pokazala tetovažu na leđima zbog koje se kaje jer je, kaže, muškarci neprestano spopadaju

Muškarci je NEPRESTANO spopadaju zbog ovoga na LEĐIMA: Devojci prave problem, kaže da joj je to NAJVEĆA greška

Printscreen/ TikTok

Mnogi imaju tetovaže zbog kojih se kažu, a u "crteže" na koži zbog kojih najveći broj njih zažali uglavnom spadaju imena momaka ili devojaka, a onda usledi – raskid. Ali, nisu imena jedine tetovaže zbog koji biste mogli da se pokajete...

Kako je otkrila jedna devojka iz Australije, kojoj je na plaži prišao tiktoker Pol Steratino, njena "najveća greška" je tetovaža na leđima zbog koje ne može da se odbrani od muškaraca.

Ona je rekla da se veoma kaje i da bi volela da se nije istetovirala, a onda je u videu i pokazala tetovažu koja joj "pravi problem". Reč je o prilično velikoj tetovaži, koja maltene skroz pokriva gornju polovinu leđa, a na njoj se nalaze isprepletani cvetovi.

"Da li zbog nje dobijaš neželjenu pažnju", upitao ju je tiktoker Pol, na šta je zgodna plavuša odgovorila: "Da, rekla bih da je to magnet za penise, previše neželjene pažnje".

Ovaj video je izazvao oprečne komentare jer se mnogi ne slažu sa mišljenjem ove žene.

"Šališ se? Tetovaže su užasne na ženama, malo muškaraca to voli", "Većina žena izgleda mnogo bolje bez tetovaža", pisali su neki, dok su joj drugi rekli da bi onda prosto trebalo da prekrije tetovažu odećom, umesto da nosi topić koji je ističe u prvi plan.

"Pa, onda obuci majicu", "Ali ipak, eto nje u topiću golih leđa", kritikovali su je neki u komentarima.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)
Loading