"Toliko je plakao da mu je iskočila VENA na čelu": Zbog NEPRIMERNOG ponašanja morala je da IZBACI muža iz porođajne sale, a kada je došao da je vodi kući rekao joj je NEŠTO UŽASNO

Vesti 22.09.2021 08:00 0

Pošto je bila primorana da "istera" supruga iz porođajne sale, usledio je žustri okršaj

"Toliko je plakao da mu je iskočila VENA na čelu": Zbog NEPRIMERNOG ponašanja morala je da IZBACI muža iz porođajne sale, a kada je došao da je vodi kući rekao joj je NEŠTO UŽASNO

Shutterstock

Anonimna majka (27) požalila se na popularnom forumu "Reditu" da je morala da istera muža iz porođajne sale, jer je plakao i time njoj otežao ceo proces.

Pored toga što je histerično plakao i jecao, sve vreme ju je jako držao za ruku - do te mere da joj je ruka utrnula! Pošto nije mogla da trpi ovakvo ponašanje insistirala je da napusti salu, što ga je izuzetno uvredilo, pa joj je u afektu prebacio da joj nikada neće oprostiti što mu je "oduzela trenutak kad je postao otac".

- Iako sam trpela užasan bol, bio je tako crven od plakanja da mu se na čelu videla vena - objašnjava žena, dodajući da joj je to sve samo pogoršalo situaciju.

Više puta ga je zamolila da prekine, da joj pusti ruku, ali pošto je bio previše emotivan ništa nije čuo.

- On mi se sve vreme derao na uvo, a zbog toga ga je i sestra udaljila iz porodilišta. Pa je zato hteo i da se svađa na izlasku - prepričava žena kojoj je muž obećao da će “biti dobar”, s obzirom da i inače teško podnosi stresne situacije.

Rekao joj je da će prestati i molio je sestru da ga pusti da ostane u sali, ali na kraju ipak nije uspeo.

- Prestaću, ali ću zauvek zapamtiti šta si mi učinila ovog dana - rekao je njen muž.

Međutim, pri dolasku kući situacija je eskalirala, pa je žena u kolima još jednom pretrpela stres.

- Ukrala si mi priliku da vidim prve udisaje naše ćerke - navodno joj je rekao muž u kolima, a dok je još bila u bolnici pokušavao da optuži i sestru zbog izmišljanja razloga zbog kog je morao da napusti porodilište.

Mnogi korisnici ovog foruma ostali su u šoku, a nekoliko žena je reko da su imale slično iskustvo.

- Pošto se onesvestio, izneli su ga napolje. U nekom momentu se probudio i shvatio da je propustio rođenje prvog deteta. Naravno, okrivio je mene jer ga nisam bolje pripremila za taj tenutak - napisala je jedan anonimna korisnica, a druga se nadovezala rekavši da je i njenom suprugu pozlilo i da je na kraju ona snosila odgovornost za to.

Komentari (0)
Loading