Konobarica je OSTALA šokirana zahtevom MLADIĆA: Nakon što je dobio PIĆE, poželeo je samo JEDNO (VIDEO)!

Vesti 26.05.2022 16:20 0

Muškarac je došao za vreme jutarnje smene i imao je jedan sasvim neobičan zahtev za barmenku koja ga je posluživala

Konobarica je OSTALA šokirana zahtevom MLADIĆA: Nakon što je dobio PIĆE, poželeo je samo JEDNO (VIDEO)!

Printscreen/TikTok

Biti barmen je raznolik posao, jer nikad ne znate što očekivati ​​u svakoj smjeni. Svaki ugostiteljski posao je težak, ali kada u njega umešate alkohol, stvari postaju gore. Tako je jedna barmenka postala viralna na društvenim mrežama nakon što je podelila uznemirujući razgovor koji je imala s jednim od svojih mušterija, kako piše Miror.

Kajla Elik na TikTok-u je podelila video u kojem je snimila deo razgovora koji je vodila sa jednim muškim gostom u 10 sati ujutru tokom jutarnje smene. Objasnila je da je počela da se oseća neprijatno jer u baru nije bilo nikoga pa je odlučila da snimi celu interakciju. Na snimku, nepoznata mušterija iznenada je pitala Kajlu: „Mogu li samo jednom da vidim tvoja stopala?“ "Moaj šta?" Kajla odgovara.

„Tvoja stopala“, ponavlja on, na šta Kajla zbunjeno odgovara: „Moja stopala?“ Pre nego što mu u šali pokaže levu nogu i pogleda u kameru. U tom trenutku se umeće drugi čovek i kaže: „Ne, to su cipele“. Ali, razumljivo, barmenka odbija da ispoštuje zahtev jer im odlučno kaže „Ne pokazujem noge“. Njen video brzo je prikupio više od 4 miliona pregleda, a mnogi korisnici su interakciju nazvali jezivom i uznemirujućom. „Ovo vam može platiti račune, ali nađite posao gde vas neko dobro plaća i gde ste u boljem okruženju“, savetovao je jedan korisnik, dok je drugi rekao: „10 ujutru? Isuse, prerano je za to. Tako sam žao mi je što moraš da prođeš kroz to."

BONUS VIDEO


 

 



 
Komentari (0)
Loading