Šokantna Ispovest SERIJSKOG ljubavnika: Žene pronalazi na INTERNETU, sve su UDATE!

Vesti 10.09.2022 22:30 0

Tvrdi da sa ženama uvek porazgovara,a zatim se prepušta strastima

Šokantna Ispovest SERIJSKOG ljubavnika: Žene pronalazi na INTERNETU, sve su UDATE!

Shutterstock

Neimenovani muškarac opisao je pronalaženje ljubavnica i opisao zašto ima veze samo sa ženama koje imaju muževe. Brinuo se, kaže, za svoj seksualni život, jer se period „suše“ odužio i on se registrovao na sajtu za upoznavanje. Tu mu se javljaju sve udate žene čiji je polni život u braku zatajio

Evo njegove ispovesti:

Probudio sam se sam na svoj rođendan i shvatio da, kako sada stvari stoje, više nikada u životu neću doživeti se*s. To je bilo pre par godina. U formi sam i puno vežbam jer želim da dugo živim i da imam dobro zdravlje, a rezultat svega je da mi je libido veoma visok. Tako sam počeo da živim u tajnom paralelnom svetu i da imam afere sa udatim ženama koje su u sličnim situacijama kao ja. Želeo sam da sve ostane u tajnosti, tako da nisam želeo da imam veze sa ženama koje su bile same, razvedene ili udovice. Bilo mi je neophodno da budu udate.

Šokantna Ispovest SERIJSKOG ljubavnika: Žene pronalazi na INTERNETU, sve su UDATE!

Shutterstock

 

Pronašao sam sajt za upoznavanje koji je odličan za oženjene ljude koji žele malo strasti po strani. Razgovarao sam na mreži sa stotinama udatih žena, a neke od njih su samo htele erotsku stimulaciju preko žice, ništa više. Upoznao sam nekoliko njih licem u lice. Na toj stranici sam sa njima pričao o svemu i svačemu, zbližio sam se...


Tako sam započeo kratku aferu sa ženom koja je bila udata za mnogo starijeg muškarca. Njihov seksualni život prekinut je pre nekoliko godina. Nakon toga sam upoznao medicinsku sestru koja je takođe imala starijeg muža koji je još uvek bio seksualno aktivan, ali je želela nešto novo. Sledeće godine imali smo fantastičan odnos. Svake nedelje smo boravili u hotelu. Prvo bi dugo pričali, a onda bi se divlji se*sali. Nažalost, njen muž je dobio posao stotinama milja daleko pa smo odlučili da pronađemo nove ljubavnike.


Nedavno sam upoznao još jednu neverovatnu ženu. Ona i njen muž spavaju u različitim sobama jer je uradio neke zaista glupe stvari koje su umalo uništile njihov brak. Rekla mi je da ne može da podnese da je dodirne. Ali ona je veoma strastvena žena i zajedno provodimo neverovatne trenutke. Moram priznati da su mi sve ove afere promenile život. Postao sam mnogo ljubazniji i srećniji.

 

 


.

 

 

Komentari (0)
Loading