Drogirali su devojčicu (14), a zatim je SILOVALI: Ono što je sud utvrdio je šokiralo SVE!

K.Ć. Vesti 29.05.2022 10:25 1

Okružni sud u Lublinu oslobodio je trojicu muškaraca koji su drogom i alkoholom opijali 14-godišnju devojčicu, a zatim je seksualno zlostavljali

Drogirali su devojčicu (14), a zatim je SILOVALI: Ono što je sud utvrdio je šokiralo SVE!

Shutterstock

Incident se dogodio u januaru prošle godine u oblasti Helm. Karolina T. (14) upoznala je 25-godišnjeg Lukasa B. na društvenoj mreži. Tinejdžeri su se dopisivali, a zatim se sastali, a on je poveo njegovog brata i prijatelja.

Tužilaštvo je utvrdilo da je devojčica takođe bila u pratnji prijatelja. Događaj se preselio u kuću jednog od optuženih u blizini Kelma. Tamo su tri muškarca više puta seksualno zlostavljaju devojčicu. Kada tinejdžerka nije došla kući preko noći, porodica je počela da je traži. Karolina se ujutru pojavila kod kuće i rekla roditeljima za silovanje. Oni su odmah obavestili policiju, a osumnjičeni muškarci su uhapšeni. Nijedan od njih se nije izjasnio krivim.

Prema tužiocu, Lukasz B. i njegov brat Silvester B. i njihov prijatelj Radoslav S. iskoristili su trik, opijajući tinejdžerku drogom i alkoholom, a zatim je prisilili na polni odnos. Istražitelji su tražili da trojica muškaraca budu osuđeni na pet do šest godina zatvora, da tri godine ne smeju da kontaktiraju sa žrtvom niti prilaze bliže od 50 metara. 

Sud je utvrdio da nije bilo silovanja

Tokom sednice u ponedeljak, sudija Miroslav Brzozovski je izrekao da "nije bilo silovanja, a droga je 14-godišnjoj žrtvi data svesno".

"Zbližavanje se dogodilo uz saglasnost oštećene, koja je bila potpuno svesna da uzima amfetamine, i htela je da ih uzme. Nema dokaza da je postojao trik", dodao je sudija Miroslav Brzozovski. Ona je bila inicijator seksualnih kontakata i težila im je.

Sudija je utvrdila da muškarci nisu bili svesni starosti žrtve, a nalaz veštaka je pokazao da Karolina T. izgleda starija od 15 godina.

"Razvijene polne karakteristike, stil odevanja, farbana kosa, šminka ukazivali su na to da devojčica izgleda mnogo starije", rekao je sudija Brzozovski.

"Muškarci možda nisu znali koliko ima godina", dodao je on.

Lukas B. je osuđen za seksualno zlostavljanje maloletnice i davanje njene psihotropne supstance u obliku amfetamina. Izrečena mu je kazna od dve godine i mesec zatvora. Silvester B. je osuđen na godinu i dva meseca zatvora zbog davanja amfetamina. Radoslav S. je osuđen na tri godine i tri meseca zatvora zbog seksa sa maloletnikom i davanje opijata.

Presuda nije pravosnažna.

Komentari (1)
Loading
Klementije
29.05.2022 15:19

a sudija bio britanski pedofil u sluzbi britanske pedofilske monarhije odakle je dostavljen i engleski Nato agent Kuracdjordjewitz da mu srpska deca budu dvorske sluge . .