Kada je imala devet godina, silovao ju je ĐAKON: PRIMORANA da se uda za MONSTRUMA, rodila mu je GOMILU dece, a onda je krenuo veći PAKAO!

K.Ć. Vesti 29.05.2022 16:40 0

Njena majka nije verovala u reči svoje ćerke, tvrdeći da je lagala

Kada je imala devet godina, silovao ju je ĐAKON: PRIMORANA da se uda za MONSTRUMA, rodila mu je GOMILU dece, a onda je krenuo veći PAKAO!

Shutterstock

Dve godine kasnije, devojka je bila primorana da se uda za svog silovatelja. Do 16. godine rodila je šestoro dece. Sada ima skoro 60 godina i ne plaši se da naglas progovori o traumi koja joj se dogodila. Na ovaj način želi da pomogne drugim žrtvama.

Šeri iz SAD je imala samo devet godina kada ju je silovao 18-godišnji đakon iz lokalne crkve. Muškarac ju je napao u sopstvenoj kući. U to vreme njena majka i sestre su bile u crkvi. Ovo traumatično iskustvo ostalo joj je u sećanju do danas. Međutim, tu se nije završilo.

- Bilo je dovoljno da siđete niz stepenice iz crkve i već ste ušli u kuhinju. I tu me je silovao - „The Mirror” citira Šerine dirljive reči.

9-godišnjakinju je silovao đakon

Devetogodišnjakinja je svojoj majci ispričala svoja zastrašujuća iskustva. Međutim, to nije bila reakcija koju je očekivala. Ne samo da žena nije poverovala u reči devojčice, već ju je i javno nazvala lažovom u crkvi, upozoravajući sve da ne veruju njenim rečima.

- Moja mama me je iz nekog razloga okrivila za ono što se dogodilo - rekla je žena.

Uostalom, slomljena devetogodišnja Šeri je želela da pobegne od kuće. Međutim, saznala je da je trudna . Kada je bila u sedom mesecu, ponovo je silovana. Ovaj put od episkopa. U bolnici daleko od kuće, sa devet godina, Šeri je rodila svoje prvo dete. Majka je nije ni posetila.

Dve godine kasnije, Šeri je bila primorana da se uda za čoveka koji ju je seksualno zlostavljao i silovao od kada je bila dete. Zakletvu su položili u crkvi u koju je išla celog života. U organizaciji ceremonije pomogla je Šerina majka. Šeri je tada imala 11, a njen muž 20. Pet godina kasnije, devojčica je imala šestoro dece.

Ubrzo nakon toga, njen muž je pobegao i ona je postala samohrana majka. Šeri je danas ima skoro 60 godina, rodila je još troje dece koja znaju njenu priču. Već neko vreme pomaže mladima koji su prinuđeni na brak.

- Bilo je teško, ali sam izdržala. Najbolji deo u tome je što imam priliku da govorim o događajima iz moje prošlosti. Mogu pomoći drugima. Bila sam silovana. Štaviše, sa 11 godina bila sam primorana da se udam za svog silovatelja. (...) Moja deca su veoma ponosna što pričam o svemu ovome - Šeri je naglasila .

BONUS VIDEO

Komentari (0)
Loading